A-tým 30.08.2023

První Cenu HC VERVA Litvínov na mosteckém Hipodromu vyhrál ryzák Gilby

V sobotu 26. srpna se na Hipodromu v Mostě uskutečnil pátý dostihový den letošní sezóny, který divákům za slunečného počasí nabídl osm závodů. Chvíli po 15. hodině pak odstartovala premiérová Cena HC VERVA Litvínov. Po jejím skončení čtveřice hráčů A-týmu předala ceny zástupcům vítězné stáje a věnovala se fanouškům na autogramiádě.

Na mostecký Hipodrom se společně s rodinami vydali bratři Ondřej a David Kašovi a také Filip Helt s Martinem Havelkou. Se zaplněným hledištěm mohli sledovat osm dostihových závodů, z nichž jeden nesl název Cena HC VERVA Litvínov. Šlo o rovinový dostih na 1600 metrů, kterého se účastnilo 13 koní, nejvíce ze všech závodů sobotního dostihového odpoledne. Z vítězství se nakonec radoval s číslem 11 ryzák Gilby ze stáje Alegres, svěřenec trenéra Jiřího Brože, v sedle s amatérskou žokejkou Pavlínou Kašparovou. Pro Gilbyho to bylo vůbec první vítězství jeho kariéry. 

Zástupce vítězné stáje na pódiu doplnila čtveřice našich hráčů, kteří vítězům pogratulovali a předali ceny. Pak už se chemici přesunuli na autogramiádu, kde se podepisovali a fotili s fanoušky. Děkujeme všem, kteří nás přišli navštívit a ještě jednou gratulujeme vítězům premiérové Ceny HC VERVA Litvínov!

Další dostihový den na Hipodromu v Mostě je na programu v sobotu 14. října. A i tam se můžete těšit na naši účast. 

Na celý dostih se můžete podívat na videu:

Fotogalerie

Zápasy - Dorost dnes

Dorost se v Plzni neprosadil

Těžká zkouška čekala na litvínovské dorostence, ti totiž zamířili na západ Čech do Plzně, která zatím nepoznala hořkost porážky.
Více >
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
×
Odehrané 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov