Konto našeho srdce 03.09.2019

Konto našeho srdce pomohlo spolu se společností FrýTajm Osek malé Stelince z Meziboří

Poslední srpnový den Konto našeho srdce a hokejisté A- týmu Filip Helt, David Šesták a Josef Jícha vyjeli na Dlouhou Louku u Oseka, kde probíhal první ročník šifrovacího závodu s názvem Mystery Run. Tato akce pod Nadačním fondem Astéri pomáhá nemocným cystickou fibrózou. Cystická fibróza je genetická porucha, která postihuje plíce, ale také slinivku, játra, ledviny a střevo.
Lékaři tuto nemoc diagnostikovali malé Stele v září 2016. Rozhodli jsme se proto pomoci. Hráči podpořili Stelinku svým startem a také podepsaným dresem Jiřího Šlégra, který se v průběhu programu vydražil. Celá vybraná částka poputuje na dalším výzkum léků na tuto nemoc, nákup pomůcek, zajištění edukace a informovanosti o této nemoci. Děkujeme Barboře Krimové ze společnosti FrýTajm Osek za pozvání a možnost pomoci Stelince v jejím boji s cystickou fibrózou. Jedeme v tom spolu.  


Fotogalerie

Zápasy - Dorost dnes

Dorost se v Plzni neprosadil

Těžká zkouška čekala na litvínovské dorostence, ti totiž zamířili na západ Čech do Plzně, která zatím nepoznala hořkost porážky.
Více >
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
×
Odehrané 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov