Tiskové zprávy 21.06.2024

Andrej Kudrna po třech letech opouští Litvínov

Slovenský útočník Andrej Kudrna se s klubem dohodl na rozvázání smlouvy z rodinných důvodů. Klub mu děkuje za odvedenou práci během tří sezón a přeje mu hodně štěstí v další fázi jeho sportovního i osobního života.

Andrej Kudrna přišel do Litvínova společně s kapitánem Matúšem Sukeľem z pražské Sparty před ročníkem 2021/2022. V sezóně 2022/2023 se stal tento slovenský reprezentant nejlepším střelcem chemiků s 22 přesnými zásahy včetně play off, dohromady nasbíral 78 kanadských bodů (44+35) během 171 utkání. „S rodinou jsme se rozhodli jít zpět na Slovensko. Moc si vážím toho, že mi vedení klubu vyšlo vstříc. Chtěl bych všem poděkovat za poslední tři roky a popřát týmu jen to nejlepší do nadcházejících sezón,“ loučí se slovenský útočník.

„Andrej za námi přišel se žádostí o rozvázání smlouvy z rodinných důvodů, my jsme mu vyhověli. Rád bych mu poděkoval za tři sezóny, které v klubu odehrál a přejeme mu v další životní epizodě hodně štěstí,“ říká generální ředitel Pavel Hynek. „Andrej Kudrna měl v týmu stabilní roli, odehrál zde tři kvalitní sezóny. Rozumíme tomu, že v určité životní etapě je rodina na prvním místě. Chtěli bychom mu poděkovat za odvedenou práci a popřát mu hodně štěstí v novém angažmá. Na náhradě intenzivně pracujeme,“ dodává hlavní trenér A-týmu Karel Mlejnek.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov