A-tým 29.11.2022

Chemici dnes hrají doma proti Plzni

Po dvou porážkách se Verva dnes pokusí přidat další domácí vítězství. V cestě jí bude stát sedmý tým extraligové tabulky ze západních Čech.

Vstupenky na dnešní zápas jsou v prodeji v nejlevnější cenové kategorii. Na stání se tak dostanete už za 120 korun, k dispozici jsou ovšem stále i nejlepší místa na sezení, třeba v sektoru V3. Pokladny u zimního stadionu otevírají dvě hodiny před začátkem zápasu, tedy v 15:30. Dovnitř stadionu se dostanete od 16:30.

Otevřený je dnes také klubový fanshop. Nově v něm najdete dámské černé tričko s nápisem Vášnivá fanynka HCLTV a bílé pánské tričko s límečkem. Stále ještě můžete objednávat sublimované dresy s doručením do Vánoc. Nabídku najdete také na našem e-shopu.

Ještě dnes a zítra můžete do našeho fanshopu nosit sladkosti pro děti do nemocnic. Mikulášská sbírka Ropáků bude následně i s pomocí hráčů A týmu rozvezena na dětská oddělení nemocnic v Ústeckém kraji.

Nezapomeňte si dnes koupit nový zápasový bulletin Brejk. Obsahuje spoustu zajímavých informací k dnešnímu utkání i obecně k dění ve žlutočerném táboře.

Během první přestávky budeme hledat tři odvážlivce pro naši tradiční soutěž. Ti se o druhé pauze na ledě poperou o hlavní cenu v podobě kartonu piva Radegast. Soutěží se ve střelbě z poloviny kluziště na prázdnou branku a do soutěže se zapojí tři z Vás, kteří během první přestávky chytnou v rozhozu soutěžní míček. Hlavní cenu do soutěže věnovali František Lukeš s Viktorem Hüblem. Jedná se o pivo z jejich rozlučkového utkání. Upozorňujeme, že cenu smí převzít pouze plnoletá osoba.

V Třinci v této sezóně chemici prohráli o tři góly. Jediným střelcem žlutočerných byl v 9. kole Patrik Zdráhal, který necelé dvě minuty před koncem korigoval na konečných 4:1. O osudu utkání rozhodl prakticky v první třetině domácí Marko Daňo. Slovenský útočník zkompletoval hattrick za necelých šest minut a v čase 7:17 vyhnal z branky Litvínova Šimona Zajíčka, jehož nahradil Denis Godla.

Plzeň bude dnes usilovat o třetí vítězství v řadě. V předchozích zápasech porazili svěřenci trenéra Kořínka Mountfield na jeho ledě 4:1 a naposledy si doma poradili v neděli s Třincem 2:1.

Právě Třinec je posledním domácím přemožitelem chemiků. Páteční zápas rozhodlo až prodloužení, ve kterém Verva padla 1:2. Nedělní venkovní utkání v Mladé Boleslavi nedopadlo o moc lépe. Litvínovští do něj vstoupili výtečně, když vedli 3:0 po prvním dějství. I po 40 minutách hry bylo skóre příznivé, 4:2 pro Litvínov. Třetí třetina ovšem byla jednoznačnou záležitostí domácích, kteří skórovali hned čtyřikrát a otočili utkání ve svůj prospěch. Verva padla 4:6.

Pokud z rozumného důvodu nemůžete dnes na zimní stadion Ivana Hlinky dorazit, sledujte naše sociální sítě, aby Vám nic důležitého z průběhu utkání neuteklo. Od nové sezony nás najdete na Twitteru, Instagramu i Facebooku pod novými profily @hcvlitvinov, tak nás sledujte!

Na Facebooku navíc můžete až do úvodního buly tipovat výsledek a střelce dnešního zápasu a zapojit se do soutěže o dárkový balíček od Stop Café.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >