A-tým 05.06.2023

Chemici se představili na dětském dnu v Litvínově na Loučkách

V neděli 4. června se na Loučkách v Litvínově uskutečnil velký dětský den za účasti nejrůznějších místních sportovních a kulturních organizací. A Verva tam nemohla chybět!

Vedle stánku Vervashopu jste si mohli užít společnost maskota Verváka, který rozdával radost dětem a vyfotil se se spoustou malých fanoušků. Od 13 hodin pak proběhla autogramiáda, které se zúčastnili útočníci Nicolas Hlava, Ondřej Jurčík, Martin Havelka, Filip Helt, Pawel Zygmunt a Marek Berka a obránci Jan Strejček s Radimem Šaldou. Autogramiádu doplnily také házenkářky DHK Baník Most. 

Na stánku Vervashopu byla umístěna pokladnička Konta našeho srdce, kam mohli návštěvníci akce vhodit svou podporu. 

Děkujeme všem za příjemné odpoledne a těšíme se na další společné akce!

A nezapomeňte, že Verváka můžete mít také na vaší oslavě! Stačí si ho objednat zde.

Fotogalerie

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >