A-tým 03.08.2022

Daniel Branda a Viktor Hübl se pro nadcházející sezónu vrací do Litvínova v nových funkcích

Daniel Branda a Viktor Hübl posílí Litvínov v následující sezóně. Daniel Branda se připojí k realizačnímu týmu na postu druhého asistenta Vladimíra Růžičky a Viktor Hübl se stane posilou managementu v roli skauta.

Daniel Branda je odchovancem Chomutova, v Litvínově se představil poprvé v sezóně 1998/1999. Poté si vyzkoušel angažmá ve Slavii, na Spartě, v KHL a v Plzni. Na sever Čech se poté vrátil na dalších 5 sezón, celkem odehrál 313 utkání a připsal si 169 bodů. „Realizační tým na pozici druhého asistenta trenéra rozšíří Dan Branda, který v Vláďou Růžičkou spolupracoval v Hradci Králové. Těšíme se na spolupráci," říká generální ředitel Pavel Hynek. „S Danem jsme spolu několikrát působili. Má velkou výhodu, že hokej hrál a navíc zná litvínovské prostředí. Zároveň se nebojí říct pravdu do očí, takže se sice o dost věcech dohadujeme, ale pro mě osobně je to nejlepší možný přístup," doplňuje hlavní trenér Vladimír Růžička.

Viktor Hübl se po konci v Litvínově upsal druholigovému Chomutovu, kromě hráčských povinností však bude působit v managementu klubu jako skaut. „Viktor Hübl se zapojí do klubového managementu, kde bude působit na pozici skauta a pomalu se začne v klubu rozkoukávat a zapracovávat se do systému klubu," říká generální ředitel Pavel Hynek.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >