Tiskové zprávy 03.06.2024

Denis Zeman pokračuje v dresu chemiků

Vedení HC VERVA Litvínov se dohodlo na prodloužení kontraktu s třiadvacetiletým obráncem Denisem Zemanem, který v Litvínově přidá pátou sezónu. „V Litvínově budu pokračovat pátým rokem, jsem moc rád, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy,“ říká Denis Zeman.

Zeman se v litvínovském dresu objevil poprvé v ročníku 2020/2021. Od té doby naskočil celkem do 166 utkání (3+15) a vypracoval si stabilní roli v defenzivě chemiků. „Denis je mladý obránce, který za své působení v Litvínově odvedl obrovský kus práce. Jsme rádi, že jsme s ním našli společnou řeč a budeme pokračovat ve spolupráci,“ říká generální ředitel Pavel Hynek.

„Denis udělal další pokrok ve své kariéře. Sice neprošel litvínovskou mládeži, ale je to kluk z regionu, a i to je pro nás důležité. Věřím, že jeho výkony budou ještě stabilnější a svůj výkon posune zase o vpřed. Že bude důsledně plnit defenzivní úkoly a bude pracovat na konstruktivní hře,“ zakončuje sportovní manažer klubu Tomáš Vrábel.

Aktuální kádr HC VERVA Litvínov:

Brankáři: Matej Tomek, Šimon Zajíček.

Obránci: Marek Baránek, Kevin Czuczman, Kristaps Zile, Ondřej Baláž, František Gajdoš, Denis Zeman.

Útočníci: Martin Havelka, Nicolas Hlava, Ondřej Jurčík, David Kaše, Petr Koblasa, Matěj Maštalířský, Matúš Sukeľ, Andrej Kudrna, Jan Šprynar, Josef Jícha, Michal Gut, Matěj Pekař.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >