A-tým 20.11.2022

Dnes hraje Verva s Kometou

Na zimní stadion Ivana Hlinky se po dvoutýdenní reprezentační přestávce vrací extraliga. Svěřenci Karla Mlejnka dnes v půl čtvrté vyzvou třetí Kometu Brno. V tomto článku přinášíme několik informací, které Vám přijdou vhod.

Vchody na zimák se pro diváky otevírají hodinu před úvodním vhazováním, pokladny ještě o 60 minut dříve. Vstupenku si tedy můžete pořídit už od 13:30. Ceník vstupného rozdělený podle jednotlivých sektorů najdete na konci tohoto článku.

Volný čas po zakoupení vstupenek můžete strávit také v našem fanshopu, který otevírá shodně s pokladnami. Vervashop najdete na severní straně stadionu venku před vchodem B. V sortimentu je také spousta novinek, třeba dva puky, kolekce s motivem Vlasatého zápasu a nové dětské body se svítícím nápisem. Nabídku si můžete prohlédnout také na našem e-shopu

Zároveň máte také jednu z posledních šancí na objednání originálního vyšívaného dresu, aby Vám přišel bezpečně do Vánoc. Tato lhůta totiž končí hned v pondělí 21. listopadu. Na sublimované fandresy máte čas do 30. listopadu, ale proč nevyužít zítřejší návštěvu Litvínova k včasné objednávce.

Nezapomeňte si koupit nový zápasový bulletin Brejk. Obsahuje spoustu zajímavých informací k dnešnímu utkání i obecně k dění ve žlutočerném táboře. Dočtete se mimo jiné o aktuálních pohybech v kádru a připravované mikulášské nadílce, kterou každoročně s podporou klubu organizuje oficiální fanklub Ropáci on Tour.

Během první přestávky budeme hledat tři odvážlivce pro naši tradiční soutěž. Ti se o druhé pauze na ledě poperou o hlavní cenu v podobě kartonu piva Radegast. Soutěží se ve střelbě z poloviny kluziště na prázdnou branku a do soutěže se zapojí tři z Vás, kteří na konci první přestávky chytnou v rozhozu soutěžní míček. Hlavní cenu do soutěže věnovali František Lukeš s Viktorem Hüblem. Jedná se o pivo z jejich rozlučkového utkání. Upozorňujeme, že cenu smí převzít pouze plnoletá osoba.

S brněnským týmem jsme se letos potkali v 8. kole na jeho ledě. Přetahovanou o výsledek nakonec lépe zvládli domácí a zvítězili 5:4. Sedm gólů z celkových devíti viděli diváci v DRFG Areně během 12 minut mezi 33. a 45. minutou zápasu. Kartu zápasu si můžete prohlédnout ZDE.

Do odpoledního utkání vstoupí oba týmy v rozdílné pozici. Zatímco Kometa po přestávce první utkání doma zvládla a porazila 3:1 Plzeň, chemici v pátek jeli na neoblíbený led do Hradce Králové, kde nakonec místnímu Mountfieldu podlehli 0:3.

Pokud z rozumného důvodu nemůžete dnes na zimní stadion Ivana Hlinky dorazit, sledujte naše sociální sítě, aby Vám nic důležitého z průběhu utkání neuteklo. Od nové sezony nás najdete na TwitteruInstagramuFacebooku pod novými profily @hcvlitvinov, tak nás sledujte!

Sektor Cena (II. kategorie)
Stání (S1, S2, J, Z3) 150,- Kč (s klubovou kartou 105,-Kč)
Sezení EFECTA (V1, V5, Z1, Z2, Z4, Z7) 250,- Kč (s klubovou kartou 175,-Kč)
Sezení VERVA (V2, V3, V4, Z5, Z6) 300,- Kč (s klubovou kartou 210,-Kč)
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >