Tiskové zprávy 23.02.2024

Klub se dohodl na prodloužení smlouvy s Matejem Tomkem

Vedení klubu HC VERVA Litvínov se dohodlo na prodloužení smlouvy se slovenským brankářem Matejem Tomkem. Ten tak v černožlutém dresu přidá na severu Čech přidá třetí sezónu. „Prodloužení smlouvy s Matejem bylo jednou z našich priorit. Matej podává velmi dobré výkony, zároveň si ho ceníme po charakterové stránce. Věříme, že nás společně čeká úspěšné období,” říká sportovní manažer Tomáš Vrábel.

Matej Tomek přišel do Litvínova z brněnské Komety během sezóny 2022/2023. V prvním ročníku v dresu Vervy odchytal celkem 16 zápasů včetně dvou utkání předkola play-off. V letošní sezóně nastoupil bronzový olympionik z roku 2022 do 32 utkání, ve kterých drží 91% úspěšnost zákroků. „Matej je inteligentní a přemýšlivý gólman, který má velmi zodpovědnou přípravu, a to nejen v hokejových, ale i v nehokejových aspektech. Rád se učí novým věcem a my jsme rádi, že u nás bude pokračovat,“ říká trenér brankářů Zdeněk Orct.

„Jsem moc rád, že v Litvínově mohu pokračovat i nadále. Prodloužení smlouvy bylo pro mě od začátku sezóny prioritou, i proto jsem vděčný za včasnou dohodu. Do konce sezóny už mohu pokračovat s čistou hlavou,“ říká slovenský brankář. „Podpis Mateje je dalším dílkem při skládání týmu pro nadcházející ročník. Za poslední dvě sezóny si svými výkony řekl o novou smlouvu a my jsme rádi, že u nás zůstane,“ zakončuje generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov