Konto našeho srdce 12.07.2023

Konto našeho srdce společně se spolkem Rotaract Most pomohlo mladým diabetikům

Již třetím rokem Konto našeho srdce společně se spolkem Rotaract Most pomáhá dětem nemocným diabetem. Na jejich podporu putuje výtěžek z florbalového turnaje pořádaného Rotaractem, my potom stejnou částkou přispějeme z transparentního účtu Konta našeho srdce.

Tentokrát jsme pomohli dvouleté Karolínce a zároveň jsme vybrali částku 8 000 Kč na pomoc mladým diabetikům v našem regionu. Spolku Diahelp Most pomáháme od samého začátku působení Konta našeho srdce a i letos jsme tak nakoupili potřebné pomůcky, které mladým diabetikům měří aktuálně stav glykémie a tyto hodnoty automaticky odesílají na mobilní telefon rodičům, kteří mají své děti pod kontrolou, i když jsou například ve škole.

Za klub tyto pomůcky předali brankář Lukáš Klika a Libor Weber, za Rotaract Most president spolku Jakub Machovec a Tomáš Tvrzník. Za Diahelp Most dary převzala Pavla Urbanová. Jedeme v tom spolu!

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >