Konto našeho srdce 05.09.2022

Kontovka rozdávala radost v Kadani

Každý rok již pravidelně vyhlašuje Konto našeho srdce pro své fanoušky soutěž „Kontovka“. Pravidla jsou jednoduchá. Každý, kdo se chce zůčastnit této soutěže, si vybere jednoho i více hráčů a pravidelně v extraligové sezóně platí za jejich kanadské body částkou od 50 korun výše, dle vlastního uvážení.

Ceny pro účastníky jsou velmi příjemné. Pokud za celou sezónu zaplatíte více než 5 000 korun, získáte večeři se svým vybraným hráčem. Pokud Váš příspěvek na transparentní účet přesáhne za celou sezónu částku 10 000 korun, pak vám zajistíme originální grilovačku pro Vás a Vaše přátele. Dostanete sud piva a dobroty na gril. V loňské sezóně si náš fanoušek Petr Kalinovič vybral útočníka Františka Lukeše a za jeho kanadské body zaplatil více než 10 000 korun a vyhrál grilovačku. Naložené krkovice a kuřecí steaky na gril, domácí tlačenku, vepřovky, výborné sýry, klobásky, salámy a šunku nám dodal náš partner Řeznictví – uzenářství u Havelků z Duchcova a 50l sud piva s výčepním a chladícím zařízením dodal lounský minipivovar Domov. Milým překvapením pro výherce Petra byl i celoživotní parťák Františka Lukeše Viktor Hübl a dětem jsme přivezli Verváka.

Pokud chcete soutěžit v nadcházející hokejové sezóně, přihlaste se na emailu: weber@hcverva.cz a napište jméno vybraného hráče, částku a Váš telefonní kontakt.

Děkujeme našim partnerům Kontovky a těšíme se na vás. Vaše finanční příspěvky pomáhají všude tam, kde je třeba.

Fotogalerie

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >