A-tým 30.04.2022

Obránce Aaron Irving míří do Finska

Litvínovský zadák Aaron Irving po dvou letech v Litvínově mění angažmá. Vyhlédl si ho finský klub SaiPa Lappeenranta, kde podepsal nový kontrakt.

Šestadvacetiletý obránce přišel na sever Čech před sezónou 2020/2021. V dresu Vervy odehrál 107 zápasů a patřil k pilířům obranných řad chemiků. Ve dvou sezónách nastřílel úctyhodných 22 branek a přidal k nim 21 přesných nahrávek. "Aaronovi děkujeme za jeho odvedené služby v našem dresu. Patřil k našim nejlepším obráncům. V novém angažmá mu přejeme hodně štěstí, dveře má v Litvínově stále otevřené," říká generální ředitel klubu Pavel Hynek. 

Pro rodáka z Edmontonu je přesun do Saipy jeho čtvrtým zahraničním angažmá v kariéře. Saipa skončila v loňské sezóně po základní části na předposledním místě. 

Aarone, díky!

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov