A-tým 14.09.2022

Přemysl Svoboda odchází na hostování do Litoměřic

Mladý útočník Přemysl Svoboda odchází z Litvínova na hostování do prvoligových Litoměřic. V loňské sezóně odehrál v dresu chemiků 34 utkání, ve kterých si připsal 11 kanadských bodů za 4 góly a 7 asistencí.

„Přéma Svoboda nebyl vyřazen z kádru z výkonnostních důvodů, naopak měl velmi reálnou šanci si základní sestavu uhrát. Před třemi týdny za námi přišel, že z osobních a rodinných důvodů nechce pokračovat v Litvínově a dokonce uvažoval o konci kariéry,“ říká generální ředitel Pavel Hynek. „Byla mu nabídnuta možnost hostování v Sokolově po dobu, než si své osobní a rodinné věci vyřeší, což odmítl s tím, že chce být blíže tátovi v Litoměřicích, odkud pochází. Po jednáních s nimi jsme se tento týden dohodli na převzetí smlouvy pro ročník 2022/2023. Přémovi děkujeme za jeho působení v Litvínově a přejeme mu jen to nejlepší v novém působišti,“ dodává.

Kariérní statistiky Přemysla Svobody:

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >