Klub 01.09.2022

Přijďte na předsezónní Vervování! Autogramiáda i představení dresů proběhne 11. září

Tradiční předsezónní Vervování je tady! 11. září se od 12:45 můžete těšit na bohatý doprovodný program, včetně autogramiády kompletního A-týmu, představení nových dresů a také spousty atrakcí pro děti.

Kromě autogramiády a představení nových dresů, které se doslova snesou ze vzduchu, bude připravena bude spousta atrakcí pro děti - skákací hrad, skluzavka, bungee running, fotbalový terč nebo Shoď ho!, Luční hity s Šimonem Pečenkou, sportovní soutěže hokejové mládeže, projížďky v miniautech Veteránů Litvínov a také oblíbená pěnová party. Vedle občerstvení je pro vás připraveno také pivo zdarma! Na Derniéře dvojčat dostali Viktor Hübl s Františkem Lukešem 1858 piv od partnera Derniéry dvojčat Radegastu, jedno za každé utkání odehrané v Litvínově. A rozhodli se věnovat je vám.

V programu bude také představení knihy "Maska", která mapuje historii používání brankářských masek. Těšit se můžete i na autogramiádu několika legendárních gólmanů.

K poslechu bude hrát DJ Rico a hudební skupina 3D. Nedělním odpolednem vás bude provázet i moderátor Evropy 2 Bob Švarc. Přijďte si užít nedělní odpoledne s Vervou!

Fotogalerie

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >