Fanoušci 05.02.2024

Proběhl šestý ročník akce Zachytej si s Vervou

V pátek 2. února proběhl šestý ročník akce Zachytej si s Vervou. Ze všech přihlášek vybral klub čtyři fanoušky, kteří se oblékli do brankářské výstroje a vyzkoušeli si trénink gólmanů se Zdeňkem Orctem, Matejem Tomkem, Šimonem Zajíčkem a Lukášem Klikou.

Správná rozcvička, přesuny v brankovišti, chytání se clonícím hráčem nebo nájezdy. To vše a mnohem více si vyzkoušeli čtyři fanoušci, které klub vybral v rámci šestého ročníku akce Zachytej si s Vervou. Do tréninku se zapojili po boku litvínovské brankářské trojice a trenéra gólmanů Zdeňka Orcta, dorazilo také několik hráčů A-týmu, kteří prověřili jejich brankářské schopnosti.

Jak to fanouškům šlo? To můžete posoudit v našem videu:

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >