A-tým 18.12.2023

VERVÁNOČNÍ zápas už tuto středu

Reprezentační přestávka je minulostí a my půjdeme znovu na extraligový hokej. Již tuto středu 20. prosince od tradičních 17:30 rozehrajeme 28. kolo Tipsport extraligy proti Škodě Plzeň a pro naše fanoušky se chystá vánočně laděný doprovodný program.

Na co se můžete těšit? Pokud by pro vás měření sil s indiány nebylo dostatečnou pozvánkou, můžete se s námi naladit na blížící se vánoční svátky. Přijďte se pozdravit s hráči chemiků, kteří nebudou moct zasáhnout do utkání do našeho VERVÁNOČNÍHO koutku na ochozu mezi jižní a východní tribunou. Otevřený bude půl hodiny před zápasem až do jeho skončení.

  • Pro naše nejmenší fanoušky budou připravené sladké dárečky.
  • Naopak naši příznivci mohou přinést přáníčko ke svátkům a do nového roku, které předáme do kabiny. Kreativitě se meze nekladou, přineste papírovou formu či nějaký výrobek.
    • Tato možnost bude k dispozici nejen pro utkání 20.12., ale následně také 26.12. a 30.12.
  • Zároveň bude probíhat sbírka hraček pro děti z dětských domovů. Své dary můžete umístit pod náš vánoční stromeček přímo ve VERVÁNOČNÍM koutku.
    • I tato možnost bude k dispozici nejen pro utkání 20.12., ale následně také 26.12. a 30.12.

Celý zápas bude provázet vánoční atmosféra, kterou doladí vánoční songy. A také se můžete těšit na speciální vánoční přestávkovou soutěž. Speciální dresy pro tento zápas hráči neobléknou, ty si schováme na jinou, blížící se událost.



Mládež 13.10.2024

Zemřel pan Zdeněk Zíma mladší

S hlubokým zármutkem oznamujeme, že nás dnes ve věku nedožitých 64 let opustil náš bývalý hráč, dlouholetý činovník litvínovské mládeže a skvělý kamarád Zdeněk Zíma mladší. Upřímnou soustrast rodině a všem pozůstalým.
Více >
Zápasy - Junioři 12.10.2024

Junioři svedli v Brně velkou přestřelku

Mladí hráči Vervy se během necelých šestnácti hodin opět vydali do boje, po souboji na Dukle se představili v Brně.
Více >
Zápasy - Junioři 11.10.2024

Junioři fotbalově dobyli Jihlavu!

Mladí hráči Vervy se tento hrací týden představí na venkovním tripu, první zastávkou byla Jihlava.
Více >
×
Dnes v 17:30 | Muži
HC VERVA Litvínov
HC Kometa Brno
×
Dnes v 15:00 | Jun.
HC VERVA Litvínov
HC Slavia Praha
×
Dnes v 18:15 | Dor.
HC Sparta Praha
HC VERVA Litvínov