Klub 30.05.2024

Ve středu 29. května proběhlo setkání s vedení klubu s fanoušky

Ve VIP prostorách Zimního stadionu Ivana Hlinky proběhlo ve středu 29. května setkání vedení klubu s litvínovskými fanoušky. Za klub se schůzky zúčastnili generální ředitel Pavel Hynek, sportovní manažer Tomáš Vrábel, hlavní trenér A-týmu Karel Mlejnek a marketingová manažerka Lucie Mužíková.

Druhé setkání letošního roku se neslo v podobném duchu, jako setkání předchozí. „Chtěl bych vám tímto poděkovat za podporu v uplynulé sezóně, která bylo po sportovní stránce velice úspěšná a předčila naše očekávání. Velkým úspěchem byla i zlatá medaile v Decibelech extraligy," říkal generální ředitel Pavel Hynek.

Došlo také na změny v kádru. Klub se ještě v dubnu rozloučit hned s osmi hráči, litvínovský dres už nebudou oblékat Jindřich Abdul, Liam Kirk, Radim Šalda, Patrik Demel, Filip Helt, Lukáš Válek, Marek Slavík a Jan Strejček. Klub naopak oznámil příchody Františka Gajdoše, Josefa Jíchy a Matěje Pekaře. Tým ještě rozhodně není kompletní. V nejbližších dnech zveřejníme podpis dvou obránců, přijde také jeden zahraniční útočník. Další hráče hledáme, prioritně ještě jednoho obránce a dva útočníky," přiblížil jednání sportovní manažer Tomáš Vrábel. Zároveň pracujeme na rozšíření spolupráce s nově prvoligovým Chomutovem, kam bychom jim zapůjčili některé hráče bez extraligového vytížení a naopak bychom měli k dispozici chomutovské hráče k dispozici na střídavý start k nám," dodal.

Litvínov v následujících měsících čeká osm přípravných utkání, chemici vyjedou do Švýcarska a také na turnaj v Drážďanech. Od soupeřů v přípravě si slibujeme kvalitní hokej, rychlost a nasazení. Čekají nás zajímavé týmy, které, pevně věříme, nás dokážou připravit na nadcházející extraligový ročník," říkal hlavní trenér A-týmu Karel Mlejnek.

Došlo také na otázky k cenám a začátku prodeje permanentních vstupenek. „Pracujeme s několika návrhy, které momentálně projednáváme. Cenu permanentek i jednotlivého vstupného plánujeme zveřejnit na přelomu června a července, včetně spuštění prodeje. Určitě ale neplánujeme dramatické zdražení po jedné úspěšné sezóně," odpovídala marketingová manažerka Lucie Mužíková.



Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >