Fanoušci 25.01.2024

Vedení klubu zve fanoušky na první setkání v roce 2024

Máte otázky na vedení? Zajímají vás věci ohledně chodu klubu? Přijďte 8. února od 17 hodin do VIP prostor Zimního stadionu Ivana Hlinky, kde se uskuteční třetí setkání vedení HC VERVA Litvínov a litvínovských fanoušků v této sezóně Všichni fanoušci jsou srdečně zváni.

Z kapacitních důvodů je nutné vyplnit registrační formulář po kliknutí ZDE

K registraci stačí pouze vyplnit jméno, příjmení a kontaktní e-mail. Registrační systém se uzavře v pondělí 6.2. ve 12:00. Podle počtu přihlášených fanoušků připravíme odpovídající prostory.

Klub neuděluje souhlas s jakoukoliv formou pořizování zvukových či obrazových záznamů. Výstup z události bude klub komunikovat na webu a sociálních sítích. Setkání také není určeno pro zástupce médií.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >