A-tým 31.01.2022

Verva má jedenáct hráčů na střídavé starty. Fronk pokračuje do konce sezóny

Vedení klubu se dohodlo s celky Chance ligy na střídavých startech hráčů. Litvínov může využít jedenáct hráčů, kteří působí v druhé nejvyšší české soutěži. Dále se Verva dohodla s Jihlavou na pokračování útočníka Jiřího Fronka v černožlutém dresu do konce letošní sezóny.

Chemici mohou využít pětici hráčů z Litoměřic. Útočníky Josefa Jíchu (9+14), Lukáše Válka (11+20), Marka Berku (7+5), Riku Sihvonena (24+9) a obránce Karla Klikorku (1+12).

Dále se v Litvínově mohou objevit obránci Denis Zeman (2+4) ze Sokolova, Jakub Březák (3+7) ze Šumperka či Jiří Hunkes (1+11) z Třebíče. Útočníci Filip Helt (6+12) z Jihlavy a Ondřej Jučík (7+15) ze Sokolova. Brankářskou trojici může rozšířit také Michael Petrásek (92,44%) z Přerova.

Všichni hráči mohou za Vervu nastoupit do 15. února. V případě, že by nastoupili v extralize po tomto datu, tak by museli v kádru Litvínova zůstat do konce sezóny. Pokud některému celku z Chance ligy skončí sezóna dříve než Litvínovu, tak se hráči mohou připojit do kádru Vervy. 

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >