A-tým 30.03.2021

Verva se loučí se čtveřicí hráčů

Litvínov do nové sezóny nepočítá se službami čtveřice hráčů. Dres Vervy již neobléknou obránci Patrick Kudla s Janem Ščotkou a útočníci Samson Mahbod s Martinem Hanzlem.
Litvínov čeká obměna hráčského kádru. Verva se loučí s útočníkem Martinem Hanzlem, se kterým se vedení klubu nedohodlo na nové smlouvě. Sedmadvacetiletý útočník opouští Vervu po pěti sezónách. V černožlutém dresu odehrál 274 zápasů, ve kterých vstřelil 49 gólů a přidal 75 asistencí. Na severu Čech nebude pokračovat ani Samson Mahbod. Vedení klubu se s ním dohodlo na ukončení smlouvy. Do Litvínova přišel v sezóně 2019/2020. V loňském ročníku Tipsport extraligy, ale utrpěl vážné zranění kolene a v Litvínově už pokračovat nebude. Za Vervu nastoupil do 38 zápasů s bilancí 23 bodů (9+14).

S chemiky se loučí i obránce Patrick Kudla, na kterého klub neuplatnil opci. Na sever Čech zamířil v sezóně 2019/2020, kde předváděl výborné výkony, na které ale v uplynulé sezóně nenavázal. Za Litvínov odehrál 64 zápasů, ve kterých vstřelil 5 gólů a zaznamenal 7 asistencí. Po třech sezónách opouští Vervu i elitní obránce Jan Ščotka. Čtyřiadvacetiletý zadák za sebou zanechal v černožlutém dresu výraznou stopu. Patřil ve všech sezónách ke klíčovým obráncům týmu. Za Litvínov odehrál 158 zápasů s bilancí 25 gólů a 37 asistencí. V uplynulé sezóně předváděl výborné výkony, vysloužil si i pozvánku do národního týmu a vyhlíží zahraniční angažmá. "Všem hráčům bych chtěl poděkovat za odvedené služby v našem dresu a popřát hodně štěstí v dalším angažmá," říká generální ředitel klubu Pavel Hynek. 
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >