Preview A-tým 28.08.2024

Zahraniční mise začíná! Před turnajem v Drážďanech čekají Vervu dva zápasy se švýcarskými soupeři

Česká část přípravných zápasů skončila. Litvínov si v nich připsal tři výhry ze čtyř klání, chemici si dvakrát vyšlápli na Liberec (4:1, 3:2), v Chebu poté donutili kapitulovat karlovarskou Energii po samostatných nájezdech (3:2). Svěřenci hlavního trenéra Karla Mlejnka nestačili pouze v odvetném zápase s Energií, když na domácím ledě prohráli 0:3. Nyní čeká litvínovskou Vervu zahraniční mise - během posledního srpnové týdne zamíří do Švýcarska, o týden později se představí na Saschenlotto Cupu v německých Drážďanech.

Nejdříve Ambri-Piotta, poté Kloten

V pátek 30. srpna zamíří černožlutá výprava do švýcarského Herisau. Zde čeká chemiky klání s Ambri-Piottou, které je na plánu v sobotu 31. srpna od 17:30. Speciální utkání to bude hlavně pro jednu z nejnovějších posil defenzivních řad Jareda McIsaaca, který v loňské sezóně dres švýcarského celku v několika zápasech oblékl.

Během prvního zářijového dne se poté celý tým přesune do Curychu k druhému zahraničnímu klání. Od 16 hodin zde vyzve dalšího účastníka švýcarské nejvyšší soutěže Kloten.

Nejdříve Ambri-Piotta, poté Kloten

Po návratu zpět do Tuzemska se o týden později vydá Verva na tradiční Saschenlotto Cup v Drážďanech. V sobotu 7. září zde vyzve v rámci semifinálového souboje místní druholigový celek Eislöwen, v návaznosti na výsledek utkání si poté chemici zahrají finále, nebo utkání o 3. místo. To je na plánu v 17:30, resp. ve 14:00. Fanoušci si mohou vstupenky zakoupit na odkazu ZDE.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >