Podrobné statistiky hráče
Lukáš VÁLEK

Lukáš VÁLEK (útočník)

Kolo Datum Utkání Skóre
nenalezeny žádné statistické údaje
Aktuality
před 2 dny

Prodej vstupenek na první kolo spuštěn

Prodej vstupenek na první domácí utkání s Hradcem Králové byl spuštěn. Více informací naleznete na webu ticketing.hcverva.cz.
skrýt
07.09.2024

Otevírací doba pokladen

Pokladny HC VERVA Litvínov pro zakoupení a vyzvednutí permanentních vstupenek budou otevřeny během předsezónní autogramiády od 14:30 do 17:30. Poté budou otevřeny v zápasové dny, a to vždy od 15:30 do konce druhé přestávky utkání.
zobrazit více
28.08.2024

František Gajdoš byl povolán do slovenské reprezentace

Litvínovský obránce František Gajdoš doplní kapitána Matúše Sukeľa ve výběru Craiga Ramsayho při utkáních olympijské kvalifikace proti Rakousku, Maďarsku a Kazachstánu. Utkání jsou na plánu 29. a 30. srpna, poslední utkání odehraje slovenský národní tým 1. září.
zobrazit více
26.08.2024

27. srpna bude uzavřený Vervashop

Vervashop naproti Zimnímu stadionu Ivana Hlinky bude 27. srpna uzavřený. Online objednávky vytvořené od pondělního odpoledne budou expedovány ve středu.
zobrazit více
14.08.2024

Ondřej Kaše ve fanshopu

Nejproduktivnější hráč loňského ročníku a mistr světa Ondřej Kaše se bude podepisovat ve fanshopu před čtvrtečním utkáním s Libercem. Autogramiáda začne v 16:30 a bude trvat přibližně 45 minut.
zobrazit více
Další aktuality
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >