Podrobné statistiky hráče
Marek KROCKER

Marek KROCKER (útočník)

Kolo Datum Utkání Skóre
nenalezeny žádné statistické údaje
Aktuality
včera

Otevírací doba pokladen

Pokladny HC VERVA Litvínov pro zakoupení a vyzvednutí permanentních vstupenek budou otevřeny během předsezónní autogramiády od 14:30 do 17:30. Poté budou otevřeny v zápasové dny, a to vždy od 15:30 do konce druhé přestávky utkání.
skrýt
28.08.2024

František Gajdoš byl povolán do slovenské reprezentace

Litvínovský obránce František Gajdoš doplní kapitána Matúše Sukeľa ve výběru Craiga Ramsayho při utkáních olympijské kvalifikace proti Rakousku, Maďarsku a Kazachstánu. Utkání jsou na plánu 29. a 30. srpna, poslední utkání odehraje slovenský národní tým 1. září.
zobrazit více
26.08.2024

27. srpna bude uzavřený Vervashop

Vervashop naproti Zimnímu stadionu Ivana Hlinky bude 27. srpna uzavřený. Online objednávky vytvořené od pondělního odpoledne budou expedovány ve středu.
zobrazit více
14.08.2024

Ondřej Kaše ve fanshopu

Nejproduktivnější hráč loňského ročníku a mistr světa Ondřej Kaše se bude podepisovat ve fanshopu před čtvrtečním utkáním s Libercem. Autogramiáda začne v 16:30 a bude trvat přibližně 45 minut.
zobrazit více
14.08.2024

15. srpna končí rezervace permanentek

Ve čtvrtek 15. srpna vyprší rezervace míst majitelům permanentních vstupenek. Pokladny jsou otevřeny od 16:30 a budou v provozu do konce první přestávky prvního domácího přátelského utkání s Libercem.
zobrazit více
Další aktuality
Zápasy - Dorost včera

Velké drama, dorost se ale vrací z Boleslavi bez bodů

Litvínovští dorostenci toužili v Mladé Boleslavi navázat na včerejší ideální vstup do nové sezóny, když na svém ledě porazili nováčka z Plzně 5:1, po velké bitvě ale slavili Středočeši.
Více >
Zápasy - Junioři včera

Junioři vítězí i ve třetím kole a vedou DHL extraligu!

Dva dny, dva domácí zápasy. Mladá hráči Vervy dnes po Přerově na svém kluzišti přivítali Berany ze Zlína.
Více >
Zápasy - Dorost před 2 dny

Ideální vstup do sezóny, dorost nedal šanci plzeňským Vlkům

Extraliga dorostu vytáhla svou oponu, litvínovští dorostenci na úvod nového ročníku přivítali na svém ledě nováčka soutěže - Pilsen Wolves.
Více >
×
Dnes v   | Muži
Düsseldorfer EG (D)
HC VERVA Litvínov