Preview - Dorost 06.03.2022
Autor: Šimon Kadeřávek

Dorost zná svého soupeře. V play-off narazí na Mladou Boleslav

Litvínovské naděje si díky první příčce z nadstavby zajistily postup do vyřazovacích bojů. Do těch Severočechy doprovodí jejich regionální rival z Chomutova. Chemiky však čeká Mladá Boleslav, první zápas celé série začíná už tento týden.

Oba celky na sebe narazily v základní části, shodou okolností spolu odehrály hned první kolo. Tehdy slavili bruslaři, kteří vedli po půl hodině hry už 2:0. Černožlutí se do utkání vrátili díky brankám Tůmy a Dudáčka. Druhý zmíněný zvedal ruce nad hlavu dvě minuty před koncem! Klání dospělo až do samostatných nájezdů, kde měla více štěstí Mladá Boleslav.

Také druhý vzájemný duel přinesl těsný výsledek. I tentokrát Středočeši nasázeli dvě branky a chemici museli manko dohánět, dokonce ve 31. minutě vstřelil Tůma vedoucí gól. Mladá Boleslav si vzala vedení zpátky, nic na tom nezměnily ani trefy Vyhlídala s Čechem. Tým, jenž sídlí ve stejném městě jako automobilka Škoda, slavil výhru 6:5.

Šanci Litvínov určitě má, zásadní je také forma. Zatímco Severočeši sbírali většinou výhry, jejich soupeř, který hrál samozřejmě těžší část nadstavby, má na kontě tři prohry v řadě. Dokáží chemici natáhnout mladoboleslavskou šňůru proher a poprvé v sezoně bruslaře porazit?

První utkání začíná ve středu od 16:30, následuje páteční klání na litvínovském ledě. 

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >