Mládež 08.01.2024
Autor: Klub

Týden hokeje v Litvínově už ve středu 17. ledna od 16:00

Ve středu 17. ledna od 16:00 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být členem hokejového Litvínova. Ve spolupráci s Českým hokejem pořádáme na Zimním stadionu Ivana Hlinky akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Mikaela Pančáka s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. K dispozici je 15 párů bruslí a hokejové výstroje nejrůznějších velikostí.

Kontakt: panci26@hotmail.com, +420 737 890 113

Můžete se těšit také na účast Iva Proroka, Jakuba Petružálka a Radka Mrázka, kteří půjdou i na trénink na ledě.


Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 48 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého hokeje(Český svaz ledního hokeje z. s.), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje. Více informací o příspěvku na první hokejovou výstroj najdete zde.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná již tradičně po celé České republice. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem 37 000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.

PROGRAM

  • 16:00 - 16:45 - registrace účastníků
  • 16:15 - 16:30 - prezentace
  • 16:45 - 18:00 - ukázka tréninku na ledě
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >