Mládež 26.09.2024
Autor: Redakce

V Litvínově jsme si užili fantastický Týden hokeje

Hokej je ten správný sport pro vaše dítě a přesvědčit se o to mohly rodiče a děti včera na našem litvínovském ledě v rámci již tradičního celorepublikového projektu POJĎ HRÁT HOKEJ.

Vyzkoušet si hokej a seznámit se s tímto nejen v Litvínově populárním sportem mohly děti na ledě a spousta z nich také přímo v mateřských školkách, které zástupci klubu navštívili v uplynulých dnech.

Týden hokeje probíhá v téměř 160 klubech v České republice a my jsme každý rok jeho součástí.

Tento rok v Týdnu hokeje jsme jak na „suchu“ tak i na ledě oslovili přes 150 dětí, které si měly možnost spolu s trenéry zacvičit, seznámit se s hokejovou výstrojí či si právě včera vyzkoušet hokej přímo v praxi na ledové ploše.

Úsměvy, energie, štěbetání a neúnavná práce všech dobrovolníků a zástupců klubů vytvořili krásný sportovní zážitek pro malé i velké hokejové nadšence.

Těšíme se, že se s dětmi opět setkáme na náborovém tréninku, který probíhá každé pondělí a středu na spodní ledové ploše od 16:45 – 18:00.

Na další Týden hokeje se pak můžeme těšit v měsíci lednu a věříme, že si to zase společně pěkně užijeme.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost i podruhé v sezóně porazil nováčka soutěže

Rozběhla se druhá třetina základní části Extraligy dorostu, litvínovští mladící na jejím úvodu zajeli do Plzně, kde vyzvali nováčka soutěže - místní Vlky.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři poprvé doma padli

Během necelých čtyřiadvacet hodin vyrazily mladé pušky opět k extraligovému duelu, po Vítkovicích dnes hostili Oceláře.
Více >
Zápasy - Junioři před 3 dny

Junioři zlomili velkou přestřelku v nájezdech!

Mladí hráči Vervy na své konto zapisují další cenný skalp. Vítězství slaví po velké přetahované v základní části i nájezdech.
Více >