Rozhovory 29.07.2022

Moc se mi v Litvínově líbí. Fanoušci a město si zaslouží lepší výsledky, hlásí posila Jindřich Abdul

Jindřich Abdul přišel do Litvínova z Českých Budějovic. V loňské sezóně si připsal 30 bodů ve 48 utkání v základní části. Jak se těší na působení v Litvínově a jaké má s týmem cíle? Přečtěte si v článku níže.

Talentovaný útočník má za sebou premiérovou sezónu v TELH, kam přišel po návratu z KHL. K litvínovskému A-týmu se připojil na konci července. „Rozkoukal jsem se celkem rychle. Noví kluci zapadli do kabiny okamžitě, moc se mi tu zatím líbí. V podstatě už se cítím jako doma," popisuje své začátky na severu Čech.

Po konci loňské sezóny skončili v útoku dvě ikony litvínovského hokeje, Viktor Hübl a František Lukeš. Noví útočníci tedy budou mít šanci na jejich odkaz a přínos týmu navázat. „Oba dva tu zanechali neuvěřitelnou stopu. Jejich odchod je šancí pro mladší kluky. Chtěl bych patřit k lídrům a plnit očekávání, která realizační tým a fanoušci mají," říká Abdul. „Chtěl bych pomoci týmu se posunout ze špatného období a hrát ve vyšších místech, město a fanoušci si to zaslouží," dodává.

Celý rozhovor s Jindřichem Abdulem si můžete pustit zde:

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >