Dorost 14.06.2021

Rozpis Extraligy dorostu: soutěž čeká velké zúžení, s kým budou hrát chemici?

Nejen juniorka, jasno o svém zápasovém programu má také litvínovský dorost. Černožlutí na úvod změří síly s Mladou Boleslaví a Plzní.

Podobně jako v nejvyšší juniorské soutěži, také v lize mladší kategorie dojde k výraznému zúžení. Přímý sestup čeká šest nejhorších týmů, další dva budou extraligovou účast hájit v baráži.

Soutěž začne ve čtvrtek 9. září a její základní část potrvá do konce listopadu. Na ni naváže nadstavba, která skončí 5. března příštího roku. V tu chvíli už budou známi přímí sestupující do Ligy dorostu.

Více než měsíční play off je na programu od 9. března, o nových šampionech by mělo být jasno nejdříve 10. dubna a nejpozději 17. dubna.

Týmy jsou rozděleny do tří skupin – Západ, Střed a Východ. Chemici v rámci západní skupiny narazí na Hvězdu Praha, Rytíře Kladno, PZ Kladno, Plzeň, Mladou Boleslav, Liberec, Karlovy Vary, Chomutov a Třemošnou.

Každého soupeře vyzvou dvakrát, hracími dny budou čtvrtek a neděle. Na kompletní rozpis litvínovského dorostu se můžete podívat ZDE.

Rozlosování úvodního týdne ELD

Skupina Západ

Čtvrtek 9. září:

HC Litvínov – BK Mladá Boleslav

HC Škoda Plzeň – HC Hvězda Praha

HC Meteor Třemošná – Rytíři Kladno

HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov

PZ Kladno – Bílí Tygři Liberec

Sobota 11. září:

BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec

Piráti Chomutov – PZ Kladno

Rytíři Kladno – HC Energie Karlovy Vary

HC Hvězda Praha – HC Meteor Třemošná

HC Litvínov – HC Škoda Plzeň  

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >