Zápas - mládež 19.11.2016

Neproduktivní dorostenci přišli o další body, tentokrát s Vary

Preview k zápasu

Foto Reportáž
L i t v í n o v - Starší dorostenci Litvínova se představili na domácím ledě proti Karlovým Varům. V Podkrušnohorském derby se lépe dařilo hostujícím Energetikům, kteří dokázali využívat své šance, a nakonec si po vítězství 3:2 odvážejí z Litvínova všechny tři body.
24. kolo, 19.11.2016
2:3
0:1, 2:2, 0:0

Litvínov

Kožnar – Žižka, Havlík, Bártek, Myšák, Kitzberger, Černohorský, Cikánek – Bartoš, Jindra, Vopat, Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Pavlíček, Berka

Energie KV

Kašpar – Cankov, Štaif, Přibyl, Ptáček, Kořán, Klejna – Holub, Habr, Maydl, Bečka, Šťastný, Prošek, Šik, Tlačil, Halberštát, Hotěk, Petrov
Branky a nahrávky: 25. Ineman (Pavlíček, Svoboda), 39. Kordule (Dufek, Vopat) – 14. Prošek (Klejna), 24. Prošek (Bečka), 27. Hotěk (Přibyl). Rozhodčí: Místecký – Podrazil, Svobodová. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 90. Střely na branku: 29:26. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3, 2:3.

První šanci Podkrušnohorského derby mezi staršími dorostenci Litvínova a Karlovými Vary měli domácí Chemici. Ondřej Dufek si vybruslil na kruhy a vypálil. Jeho rána nebyla špatná, ovšem Kašpar předvedl skvělý reflex a šanci zneškodnil. V desáté minutě ujel domácí obraně Maydl, přesně když se ale chystal zakončit mu kotouč z hole ale odpálil vracející se Ineman! Ve čtrnácté minutě už ale byla branek na světě a na konto si jí připsali Energetici. Radek Prošek zachytil Klejnovo vyhození, pláchl obránci a v samostatném úniku a nadvakrát překonal brankáře Litvínov – 0:1! Na rozdíl dvou branek mohl před sirénou zvýšit Hotěk, jenže prováhal správný okamžik na střelu, a tak se šlo do kabin za hubeného vedení Karlových Varů.

Start druhé třetiny byl jako na kolotoči a fanoušci se mohli bavit ofenzivní hrou obou týmů. Ve čtyřiadvacáté minutě to byli ale hosté, kteří zvýšili své vedení. Bečka s kotoučem na holi odtáhl Kožnara z brány, skvěle ho před ní předložil Radku Proškovi, který neměl sebemenší problém poslat puk do prázdné brány – 0:2. Domácí ovšem tato branka neposlal do kolen a už o pětašedesát vteřin později bylo sníženo! Pavlíček našel skvěle rozjetého Filipa Inemana, který rychlou střelou z dobré pozice poprvé v utkání překonal doposud bezchybného gólmana Karlových Varů a bylo to opět o jedinou branku – 1:2.

Ani Karlovarští po inkasované brance nezpanikařili a opět to byli oni, kdo zvedal ruce nad hlavu. V sedmadvacáté minutě překvapil Michal Hotěk Kožnara svižným nahozením od modré, kotouč doplachtil přímo do růžku brány a hosté šli do trháku – 1:3. V polovině utkání měli skvělou šanci rozhodnout utkání Energetici, jenže skoro dvě minuty trvající přesilovou hru pět na tři nedokázali využít, a tak je Chemici potrestali na druhé straně. Minutu před druhou sirénou vypálil Ondřej Dufek, jeho ránu vyrazil Kašpar pouze před sebe, kde stál pohotový Pavel Kordule a bylo sníženo – 2:3!

Ve třetí třetině k mání přesilovou hru pět na tři také domácí, jenže ji trestuhodně nevyužili. V padesáté minutě vypálil z první od modré Myšák, jeho rána byla zblokována, jenže i napodruhé jí dokázal poslat na bránu. Jeho druhý pokus o fousek ovšem minul bránu, a tak si Kašpar spolu se svou obranou mohl na chvíli oddychnout. V úplném závěru utkání se pokusili litvínovští prosadit v power-play, jenže ani v početní výhodě potřetí v utkání síť nerozvlnili, a tak se ze zisku tří bodů za těsné vítězství 3:2 radují karlovarští Energetici!

Play-out
4:2
(0:1, 3:1, 1:0)
Brankáři
# Jméno Ink. Zás. Stř.
Milan Kožnar 3 23 0
Související články
Zápas - mládež 19.11.2016

Neproduktivní dorostenci přišli o další body, tentokrát s Vary

Tabulka
P Tým Tým Z S B
1. CEB Č.Budějovice 0 0:0 0
2. HKM Hradec Králové 0 0:0 0
3. KLA Kladno 0 0:0 0
4. KOM Kometa 0 0:0 0
5. KVA Karlovy Vary 0 0:0 0
6. LIB Liberec 0 0:0 0
7. LIT Litvínov 0 0:0 0
8. MBL Mladá Boleslav 0 0:0 0
9. OLO Olomouc 0 0:0 0
10. PCE Pardubice 0 0:0 0
11. PLZ Plzeň 0 0:0 0
12. SPA Sparta 0 0:0 0
13. TRI Třinec 0 0:0 0
14. VIT Vítkovice 0 0:0 0
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov