Zápas - mládež 03.12.2017

SDO: Litvínovští na domácím ledě zazářili a smetli pražské Letce

Preview k zápasu

Foto Ohlasy Reportáž
L i t v í n o v - V neděli odpoledne přivítali litvínovští starší dorostenci před vlastními fanoušky hokejisty pražských Letňan. Domácí předvedli kvalitní výkon a po bezchybné práci brankáře Pejsara zvítězili vysoko 4:0!
3.12.2017
4:0
1:0, 2:0, 1:0

Litvínov

Pejsar (Svoboda) - Baláž, Viedemann, Kitzberger, Bártek, Liška, Šubrt, Kovačič - Jindra, Dufek, Kysela, Bartoš, Šarlinger, Svoboda, Arnold, Myšák, Beran, Damašek, Berka.

Letňany

Hamalčík (Jeřábek) - Štěpánek, Schönbauer, Zedek, Krutil, Searle, Pelant, Hlinka, Lytvynov - Nárovec, Kyclt, Valdhans, Soukup, Srbek, Janiurek, Vojinovič, Janča, Pejchal.
Branky a nahrávky: 13. Bartoš (Svoboda, Baláž), 31. Baláž (Bártek, Myšák), 33. Myšák (Bartoš), 54. Dufek (Svoboda, Viedemann). Rozhodčí: Místecký - Toman, Michajličenko. Vyloučení: 3:4. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 98. Střely na branku: 48:16. Průběh utkání: 4:0.

Úvod utkání byl hodně rozkouskovaný častými zakázanými uvolněními či ofsajdy. Více ze hry ovšem měli domácí Chemici, kteří se častěji drželi s kotoučem před Hamalčíkem. Ve dvanácté minutě utkání došlo k prvnímu vyloučení na straně Letňan a domácí svou první přesilovou hru využili. Svoboda prudkou přihrávkou uvolnil Dana Bartoše, který svižnou ranou překonal přesouvajícího se Hamalčíka – 1:0. Po této brance se ke dvěma přesilovým hrám dostali hostující hokejisté, jenže ani jednu z nich nevyužili, a tak se šlo do kabin za hubeného vedení domácího Litvínova.

Ve čtyřiadvacáté minutě mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, Dufek ovšem po chytré přihrávce Jindry neskóroval. V polovině utkání přišlo teprve druhé vyloučení Letňan v utkání, jenže i druhou přesilovku domácí dokázali velmi rychle zužitkovat! Po nahození Bártka vznikl v brankovišti Hamalčíka velký závar, ve kterém se nejrychleji zorientoval Ondřej Baláž, který se tak stal druhým střelcem svého týmu – 2:0.

O necelé dvě minuty měli domácí hokejisté spolu se svými fanoušky na zimním stadionu Ivana Hlinky třetí důvod k radosti. V přečíslení dva na jednoho oslovil Bartoš Jana Myšáka, který bezchybnou ranou pod břevno nešťastného Hamalčíka rozvlnil síť – 3:0. V závěru druhé třetiny měli domácí k mání třetí přesilovou hru v utkání, jenže tu už ani přes obrovské šance nevyužili, a tak se šlo do šaten za tříbrankového vedení domácího Litvínova.

Ve třiačtyřicáté minutě bylo velmi blízko ke čtvrté brance domácích hokejistů. David Jindra v přečíslení už překonal Hamalčíka, tomu ale pomohla konstrukce brány, od které se kotouč odrazil do rohu kluziště. O deset minut později už ale ani tyčky hostujícímu gólmanovi nepomohly. Svoboda našel od mantinelu Ondřeje Dufka, kterému nedělalo problém poslat kotouč do poloprázdné brány – 4:0. Další branka v utkání už k vidění nebyla, a tak se z pohodlného vítězství a zisku tří bodů mohli radovat domácí Chemici.

Ohlasy

Litvínov
Radim Skuhrovec (HC Litvínov): Hodnocení je pozitivní, povedlo se nám vyhrát za tři body. Konečně se v zápasech objevují věci, které pilujeme v tréninku a máme z nich spousty šancí. Chtěl bych klukům poděkovat, že pomohli brankáři udržet nulu, protože i to je důležité. Čeká nás ještě spousta utkání, takže nesmíme usnout na vavřínech.
Letňany
Trenér HC Letci Letňany: Výsledek odpovídá tomu, co bylo k vidění na ledě. Litvínov byl důraznější, lépe bruslil, což asi rozhodlo.
Play-out
4:2
(0:1, 3:1, 1:0)
Brankáři
# Jméno Ink. Zás. Stř.
30 Martin Pejsar 0 16 0
Související články
Zápas - mládež 03.12.2017

SDO: Litvínovští na domácím ledě zazářili a smetli pražské Letce

Tabulka
P Tým Tým Z S B
1. CEB Č.Budějovice 0 0:0 0
2. HKM Hradec Králové 0 0:0 0
3. KLA Kladno 0 0:0 0
4. KOM Kometa 0 0:0 0
5. KVA Karlovy Vary 0 0:0 0
6. LIB Liberec 0 0:0 0
7. LIT Litvínov 0 0:0 0
8. MBL Mladá Boleslav 0 0:0 0
9. OLO Olomouc 0 0:0 0
10. PCE Pardubice 0 0:0 0
11. PLZ Plzeň 0 0:0 0
12. SPA Sparta 0 0:0 0
13. TRI Třinec 0 0:0 0
14. VIT Vítkovice 0 0:0 0
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov