Zápas - mládež 14.01.2018

SDO: Starší dorost nestačil na Vsetín, podlehl 4:6

Preview k zápasu

Foto Ohlasy Reportáž
L i t v í n o v - Litvínovští dnes odehráli zápas se Vsetínem, který dokázal využít většiny přesilovek. Domácímu celku nepomohl ani Svobodův hattrick a 3 body tedy putují na Moravu.
14.1.2018
ZS Ivana Hlinky
4:6
0:1, 2:3, 2:2

Litvínov

Pejsar (Svoboda) – Žítek, Baláž, Viedemann, Kitzberger, Bártek, Liška ''A'', Černohorský, Šubrt – Kovačič, Jouza, Jindra, Dufek ''A'', Kysela, Bartoš, Šarlinger, Svoboda ''C'', Myšák, Beran, Berka

Vsetín

Málek (Chrástecký) – Mikulenčák, Fojtášek, Ondračka ''C'', Vávra, Lukačka, Jenáček, Kožený – Klímek, Matiaško ''A'', Zetocha, Krupa, Petriska, Baďura, Vašenka, Půček ''A'', Pernický
Branky a nahrávky: 28. Jouza (Šarlinger), 33. Svoboda (Dufek), 52. Svoboda (Šarlinger), 55. Svoboda (Jindra, Dufek) – 12. Pernický (Baďura), 24. Kožený (Půček, Matiaško), 36. Půček (Matiaško, Jenáček), 40. Matiaško (Jenáček, Půček), 46. Vašenka (Petriska, Ondračka), 59. Petriska (Baďura). Rozhodčí: Glanc – Gerát, Kokrment. Vyloučení: 5:5. Využití: 1:4. V oslabení: 0:0. Diváci: 125. Střely na branku: 43:39 (11:12, 16:16, 16:11).

V prvních minutách utkání nebyla na ledě k vidění žádná větší akce. V 10. minutě byl za podražení potrestán Myšák, čehož využil Vojtěch Pernický, jenž obdržel přihrávku od Baďury a prostřelil Pejsara, který se nestihl přesunout a nepomohl ani jeho bravurní skok. Vsetín měl ještě několik šancí na zakončení jako například přečíslení 2 na 1, které výborně vychytal domácí branká . Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Druhá třetina odstartovala opět početní výhodou hostí. Ve velkém zmatku před domácí bránou se zorientoval Martin Kožený , jenž dostrkal kotouč až za Pejsara a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Litvínov se však nevzdal a v 7. minutě druhé třetiny si Málek dokázal poradit s první střelou domácích ovšem na rychlou ránu Daniela Jouzi už nestačil. O pár minut později pomohl Litvínovu oddechový čas, po kterém litvínovský kapitán Přemysl Svoboda pláchl hostující obraně a zakončil střelou mezi Málkovy betony. Litvínovu radost ze srovnání dlouho nevydržela, protože střela Romana Půčky sice nejprve škrtla o břevno brány, ale odtud šla přímo za Pejsarova záda. Minutu a půl před koncem druhé třetiny obdržel dvouminutový trest za podražení Baláž a Vsetínu se povedla další přesilovka. Michal Matiasko prostřelil z levého kruhu Pejsara a obě mužstva tak vstupovala do třetí třetiny za stavu 2:4.

Poslední třetina nezačala pro Litvínov šťastně, protože Litvínov obdržel další gól v oslabení, když Jan Vašenka poslal bekhendem kotouč přímo mezi Pejsarovy betony. Ve 12. minutě snížil náskok hostí Přemysl Svoboda, jenž ihned poté dostal ještě jednu šanci v podobě trestného střílení, ovšem Málek jeho střelu pokryl svými betony. Již zmíněný útočník se nevzdal a využil přesilovku domácích, když doklepl kotouč do poloprázdné brány. Zbývali dvě minuty do konce zápasu, Litvínovu chyběla pouze jedna branka do vyrovnání, a tak domácí zkusili hru bez brankáře. Toto rozhodnutí však nebylo pro domácí celek šťastné, protože Ján Petriska poslal ze středního pásma kotouč do prázdné brány a zajistil tak Vsetínu vítězství a 3 body.

Ohlasy

Litvínov
Trenér Radim Skuhrovec (HC LItvínov): Bohužel ani jedno utkání po novém roce jsme neodehráli podle našich představ a pokud se ve hře zase neobjeví bojovnost z naší strany, jednoduchá přímočará hra a pokud si budeme stále chtít hrát nějaký hokejíček, tak se můžeme opět vrátit k tomu co jsme hráli na začátku sezóny, což by nikdo z nás nechtěl. Je to pro nás již druhé ponaučení. Musíme se připravit na další utkání a zase hrát jednoduše a lehce.
Vsetín
Trenér VHK ROBE Vsetín: Byl to vyrovnaný zápas. Výborně dnes zachytali gólmani na obou stranách, hlavně náš Málek kterého jsme vzali z mladšího dorostu. Musím pochválit kluky, že i po tak dlouhé cestě celý zápas dřeli. Základem bylo, že jsme vedli 2:0. V závěru jsme to zdramatizovali několika vyloučeními, ale zvládli jsme to. Děkujeme hráčům za dobrý výkon a 3 body.
Play-out
4:2
(0:1, 3:1, 1:0)
Brankáři
# Jméno Ink. Zás. Stř.
30 Martin Pejsar 5 33 0
Související články
Zápas - mládež 14.01.2018

SDO: Starší dorost nestačil na Vsetín, podlehl 4:6

Tabulka
P Tým Tým Z S B
1. CEB Č.Budějovice 0 0:0 0
2. HKM Hradec Králové 0 0:0 0
3. KLA Kladno 0 0:0 0
4. KOM Kometa 0 0:0 0
5. KVA Karlovy Vary 0 0:0 0
6. LIB Liberec 0 0:0 0
7. LIT Litvínov 0 0:0 0
8. MBL Mladá Boleslav 0 0:0 0
9. OLO Olomouc 0 0:0 0
10. PCE Pardubice 0 0:0 0
11. PLZ Plzeň 0 0:0 0
12. SPA Sparta 0 0:0 0
13. TRI Třinec 0 0:0 0
14. VIT Vítkovice 0 0:0 0
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov