Zápasy - Dorost 19.09.2020

Dobrý výkon dorostenců zhatily individuální chyby, Mladá Boleslav odváží dva body

Preview k zápasu

Foto Ohlasy Reportáž
Druhé kolo Extraligy dorostu se odehrálo na Zimním stadionu Ivana Hlinky, litvínovští dorostenci chtěli navázat na svůj úspěch v úvodním zápase sezony v Chomutově. Nicméně, po dobrém výkonu v prvních dvou třetinách si ze zápasu s Mladou Boleslaví odnášejí pouze bod.
19.9.2020
ZS Ivana Hlinky
3:4sn
1:1, 2:1, 0:1 - 0:1

Litvínov

Ešler (Tuhý) – Vyhlídal, Filip, Hora, Kuchař (A), Zetek, Werner (C), Bystřický – Šprynar, Postl, Čech – Tůma, Beran, Bednařík – Bár, Špaček, Pačan – Tůma

Ml.Boleslav

Král (Hora) – Moravec, Sypecký, Vochvest (C), Hlinský, Halman, Vlasák, Tůma – Hasman, Hradec, Pavlík – Hrouda (A), Polák (A), Hruška – Lisler, Vítek, Gron – Vlach, Hart

Branky a nahrávky

16. Bednařík (Beran), 32. Beran (Tůma, Zetek), 33. Šprynar (Postl, Čech)
13. Vítek (Polák, Tůma), 24. Polák (Tůma), 56. Vlach, 64. Polák

Statistiky

Rozhodčí:
Petružálek – Bublová, Janíček
Vyloučení:

6:1

Využití:

0:2

V oslabení:

0:0

Diváci:

95

Střely na bránu:

27:31

Průběh zápasu:

V první třetině začali lépe hosté, kteří si vytvořili několik šancí. Skóre se otevřelo ve třinácté minutě, když dobře chytajícího Ešlera překonal z dorážky Jakub Vítek. Litvínov byl ze začátku opatrný, poté však dostal příležitost v podobě trestného střílení Zetek, ke smůle Litvínova však neproměnil. Vyrovnání na sebe ale nenechalo dlouho čekat, s přispěním štěstěny se v 16. minutě prosadil Jakub Bednařík - 1:1.

Druhou třetinu opět začali lépe hosté, když Vojtěch Polák z první propálil Ešlera a vrátil Mladé Boleslavi vedení. Poté už měli hlavní slovo domácí dorostenci - nejdříve se Litvínov blýskl skvěle ubráněnými hrami ve čtyřech, poté mladoboleslavského Krále propálil Vít Beran. O sedmnáct sekund později se skóre opět měnilo, když Jan Šprynar dostal od Postla pěknou přihrávku do jízdy, vymíchal Krále a dokonal rychlý litvínovský obrat - 3:2.

Třetí třetina se domácím dorostencům nepovedla. Individuální chyby nejdříve hasil Ešler, jednou litvínovského brankáře zachránila tyč. Čtyři a půl minuty před koncem dokázali hosté srovnat po nešťastném vlastním gólu - 3:3.

Následovalo prodloužení, ve kterém Litvínov nedokázal využít přesilovou hru. Rčení 'nedáš, dostaneš' zafungovalo i tentokrát, necelou minutu po srovnání hráčských stavů na hřišti ujel osamocený Vojtěch Polák, který tentokrát nedal Ešlerovi žádnou šanci a vystřelil tak dva body pro dorostence z Mladé Boleslavi.

Ohlasy

Litvínov
Trenér: Radek Mrázek
"První třetinu se nám nepovedlo navázat na výkon v Chomutově, bylo to bez pohybu, bez nasazení. Ve druhé třetině jsme nastoupili jako jiné mužstvo, povedl se nám obrat. Bohužel, v závěru jsme předvedli dvě hrubé chyby a soupeř nás potrestal. Je to škoda, protože kluci ukázali, že i s takovým soupeřem mohou hrát."
Ml.Boleslav
Trenér: David Vrbata
"Nebyli jsme spokojeni se vstupem do zápasu, nebylo to optimální, ale shodou okolností jsme se dokázali dostat do vedení. Druhá třetina byla z naší strany hodně špatná, propadali jsme, ztráceli jsme kotouče. Ve třetí třetině to byl úplně jiný výkon, hráči dodrželi to, co jsme si řekli v kabině. V prodloužení jsme pak měli štěstí, že jsme nedostali gól v oslabení, ale nabídla se nám tam šance na samostatný únik, který jsme využili a jsme rádi, že si odvážíme dva body." 
Play-out
4:2
(0:1, 3:1, 1:0)
Brankáři
# Jméno Ink. Zás. Stř.
Josef Ešler 4 27 0
Tabulka
P Tým Tým Z S B
1. CEB Č.Budějovice 0 0:0 0
2. HKM Hradec Králové 0 0:0 0
3. KLA Kladno 0 0:0 0
4. KOM Kometa 0 0:0 0
5. KVA Karlovy Vary 0 0:0 0
6. LIB Liberec 0 0:0 0
7. LIT Litvínov 0 0:0 0
8. MBL Mladá Boleslav 0 0:0 0
9. OLO Olomouc 0 0:0 0
10. PCE Pardubice 0 0:0 0
11. PLZ Plzeň 0 0:0 0
12. SPA Sparta 0 0:0 0
13. TRI Třinec 0 0:0 0
14. VIT Vítkovice 0 0:0 0
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost včera

Dorost se v Plzni neprosadil

Těžká zkouška čekala na litvínovské dorostence, ti totiž zamířili na západ Čech do Plzně, která zatím nepoznala hořkost porážky.
Více >
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
×
Dnes v 17:30 | Muži
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov
×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC VERVA Litvínov
BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE