Zápasy - Dorost 11.10.2020

Čtvrtá prohra v řadě, dorost nestačil na Bílé Tygry a prohrál 2:8

Preview k zápasu

Foto Ohlasy Reportáž
Po plzeňském debaklu přivítali chemici na svém ledě Liberec. Jako první se radovali Bílí Tygři, kteří následně překonali Kokhanina ještě dvakrát, než se ozvali domácí. I další dění měli v rukou liberečtí, jelikož zaznamenali dalších pět branek. Litvínov sice jednou oponoval, ale na vysoké prohře už nic nezměnil.
11.10.2020
Litvínov
2:8
0:1, 1:4, 1:3

Litvínov

Kokhanin (Tuhý) – Vyhlídal, Dudáček, Hora, Kuchař, Zetek, Werner (C), Bystřický – Ščislák, Postl, Bár, Beran, Bednařík, Čech, Šprynar, Vlasenko, Pačan, Tůma

Liberec

Vopravil (Macourek) – Patzelt (C), Pérez D., Cibulka, Meisel, Dvořák, Várady, Culek – Jansa, Hujer, Vyhlídko, Pérez J., Fiala, Kříž, Leden, Riedel, Plos, Jobek, Vološín

Branky a nahrávky

29. Bednařík (Werner), 41. Kuchař (Bednařík)
6. Jobek (Fiala), 22. Vološín (Leden), 26. Hujer (Cibulka), 37. Leden (Kříž), 40. Plos (Culek, Dvořák), 52. Hujer (Jansa, Meisel), 58. Vološín (Pérez J., Plos), 59. Dvořák (Plos, Leden)

Statistiky

Rozhodčí:
Hlinka - Goltsch, Sýkora
Vyloučení:

5:2

Využití:

0:1

V oslabení:

0:1

Diváci:

0

Střely na bránu:

33:27

Průběh zápasu:

0:3, 1:3, 1:5, 2:5, 2:8

Úvodní buly sice vyhráli hosté, ale díky nepovedené rozehrávce se kotouče ujal Šprynar. Jediný střelec z minulého utkání vyrazil do samostatného úniku, ale Vopravilou branku těsně minul. Podobnou hrubku vyrobila i obrana na druhé straně, ale gólman Kokhanin si se střelou poradil. Černožlutí měli především problém překonat útočnou třetinu.

Zkraje 5. minuty ale vycenili Tygři zuby, Fiala našel skvěle připraveného Milana Tadeáše Jobka, který poslal hosty do vedení. Litvínov ale nepřestal hrát, dostal dokonce možnost početní převahy po vyloučení Patzelta. Velmi vidět byl Šprynar, ale branku na své konto nepřipsal. Hosté oslabení zvládli. V závěru první části ještě litvínovského brankáře ohrozil Hujer, ale maskovaný muž byl pozorný.

Druhá dvacetiminutovka začala lépe pro Liberec, domácí sice měli k dispozici přesilovou hru, ale nedokázali ji využít. Do toho všeho přišlo nedorozumění mezi Kuchařem a Kokhaninem, kotouč se dostal na hole Tygrů. Leden rychle přistrčil puk Tadeáši Vološínovi a náskok už byl dvougólový.

O několik chvil později slavili hosté znovu, tentokrát vyrazil na zkušenou Jakub Hujer. Hráč Liberec byl úspěšný a osud zápasu zaváněl debaklem. V polovině zápasu ale domácí vymazali potupnou nulu. Jakub Bednařík, který se několikrát snažil překonat Vopravila, byl úspěšný. V přečíslení skóroval bekhendem.

Chemici se sice nadechli, ale nestačilo to na vyrovnání. Poslední minuty druhé třetiny si přivlastnil Liberec. Za hosty nejdříve pálil ostrými Matěj Leden, poté na sebe strhl pozornost Lukáš Plos. Druhý jmenovaný obdržel svižnou nahrávku od Culka.

Poslední dějství odstartovali chemici, aktivní Bednařík našel mezi kruhy Jakuba Kuchaře, a ten neminul. Hra poté přešla do aktivní části, oba týmy chtěly vstřelit branku. Podobně jako předtím Litvínov i Liberec ujel do přečíslení, Jakub Hujer pohodově překonal Kokhanina a osud zápasu byl zpečetěn.

Dvě minuty před koncem se síť rozvlnila ještě dvakrát. Prvním autorem se stal Tadeáš Vološín, jehož vybídl ke skórování Pérez. Druhým šťastlivcem byl Jakub Dvořák, který zakončil demolici severočeského celku.

Ohlasy

Litvínov
Trenér: Martin Nosek
Druhé utkání po sobě, stejné výsledek a špatný výkon. Do těchto situací se dostáváme sami, protože hrajeme příliš laxně. Neplníme, co si řekneme na tréninku, a pak to tak dopadá. Doufejme, že nám pauza pomůže, protože rádi bychom předváděli lepší výkony.
Liberec
Trenér: Richard Lobo
První třetina nebyla z naší strany úplně ideální, ale od druhé jsme se zvedli. Napadalo nám to tam a jsme za to rádi.
Play-out
4:2
(0:1, 3:1, 1:0)
Brankáři
# Jméno Ink. Zás. Stř.
Matias Kokhanin 8 19 27
Tabulka
P Tým Tým Z S B
1. CEB Č.Budějovice 0 0:0 0
2. HKM Hradec Králové 0 0:0 0
3. KLA Kladno 0 0:0 0
4. KOM Kometa 0 0:0 0
5. KVA Karlovy Vary 0 0:0 0
6. LIB Liberec 0 0:0 0
7. LIT Litvínov 0 0:0 0
8. MBL Mladá Boleslav 0 0:0 0
9. OLO Olomouc 0 0:0 0
10. PCE Pardubice 0 0:0 0
11. PLZ Plzeň 0 0:0 0
12. SPA Sparta 0 0:0 0
13. TRI Třinec 0 0:0 0
14. VIT Vítkovice 0 0:0 0
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >