Zápasy 06.09.2012

Po pěti zápasech porážka

Preview k zápasu

Foto Ohlasy Reportáž
V Ústí nad Labem Litvínov porážkou završil seriál přípravných zápasů. V neúplné sestavě podlehl soupeři 1:4, prosadil se pouze Juraj Majdan.
6.9.2012
Zlatopramen Aréna
4:1
2:1, 2:0, 0:0

Ústí nad Labem

Koutský - Poživil, K. Černý, Brož, Sklenička, Holomek, Vobořil, Hořava, Špelda - Kovář, Roubík, Ludvík - Matai, Rod, Handlovský - 1. až 40. Tůma, Sýkora, Čermák - Kloz, Daniel Boháč, Laš

Litvínov

Francouz - Posmyk, Kubát, Stříteský, Havelka, Jareš, Kousalík, Gula - Majdan, Hübl, Lukeš - J. Černý, Hanzl, Martin Frolík - Bojer, Baláž, Gerhát - Martynek, Rapáč, Pšurný
Branky a nahrávky: 5. Rod (Handlovský, Sklenička), 7. Tůma (Čermák, Sýkora), 25. Rod (Tůma, Čermák), 28. Sýkora (Hořava) - 7. Majdan (Posmyk) Rozhodčí: Novák - Biedermann, Šerý Vyloučení: 5:6 Využití: 1:0 Oslabení: 0:0 Diváci: 883
Bez pěti zraněných hráčů (Brejčák, Zeman, Ručinský, Trávníček, Jurčík) a s Francouzem v brance nastoupil Litvínov ke čtvrtečnímu duelu. Šanci dostali útočník Bojer a obránce Havelka. Domácí nevyužili první přesilovku, ale krátce po ní přece jen udeřili. Skóre otevřel Rod. Litvínovská odpověď netrvala ani půldruhé minuty, Marek Posmyk uvolnil Juraje Majdana a bylo srovnáno. Nerozhodné skóre však nevydrželo na ukazateli víc jak 24 vteřin, Francouze překonal Tůma. Litvínov svou první přesilovku nevyužil a tak první část hry o jednu branku prohrál. Všechny góly se vešly do 100 vteřin. Ve druhém dějství zápas lámala druhá litvínovská přesilovka. Ústí hrálo v šesti a když si odpykalo trest Rodem, navrátilec z trestné lavice přidal třetí gól. Gulovo vyloučení pak využil Sýkora. Ve třetí třetině Lvi nevyužili jednu a Verva dvě přesilovky, skóre se dlouhé minuty neměnilo. V 57. minutě byli ve stejném čase vyloučeni Majdan a Kubát, Francouz však svůj tým podržel a stav vydržel i tentokrát. Litvínovu chyběl větší důraz před brankou, snad i s myšlenkou na blížící se mistrovské boje. V příštím zápase už půjde o extraligové body!

Ohlasy

Ústí nad Labem
Jaromír Šindel (HC Slovan Ústečtí Lvi): "Nastoupili jsme přibližně se sestavou, se kterou chceme ve středu nastoupit k prvnímu utkání nové sezóny. Ve čtvrtek jsme předčili soupeře kombinační hrou a duel nám ukázal, že se dá hrát s každým týmem. V zápase v Litvínově jsme byli horším celkem, remizovali jsme se štěstím. V odvetě tomu bylo přesně naopak, ale soutěž nám začíná až příští týden."

Petr Rosol (HC Verva Litvínov): "Nehrálo pět hráčů základní sestavy. Bohužel to nebylo kvůli tomu, že bychom hráče nechávali odpočívat, ale máme lehčí i těžší zranění. Chtěl jsem ve Zlatopramen Areně zvítězit, jenže soupeř dobře bránil, a tak se to nepovedlo. V obou utkáních jsme dokázali Slovanu vstřelit pouze po jedné brance, což je pro Ústí dobrá vizitka. Má kvalitní tým i nadále, pyšní se extraligovou gólmanskou dvojicí a dobrým útokem. S Mladou Boleslaví budou podle mého názoru hrát širší baráž."

Litvínov
Play-out
4:2
(0:1, 3:1, 1:0)
Brankáři
# Jméno Ink. Zás. Stř.
Pavel Francouz 4 17 0
Související články
Zápasy 06.09.2012

Po pěti zápasech porážka

Tabulka
P Tým Tým Z S B
1. CEB Č.Budějovice 0 0:0 0
2. HKM Hradec Králové 0 0:0 0
3. KLA Kladno 0 0:0 0
4. KOM Kometa 0 0:0 0
5. KVA Karlovy Vary 0 0:0 0
6. LIB Liberec 0 0:0 0
7. LIT Litvínov 0 0:0 0
8. MBL Mladá Boleslav 0 0:0 0
9. OLO Olomouc 0 0:0 0
10. PCE Pardubice 0 0:0 0
11. PLZ Plzeň 0 0:0 0
12. SPA Sparta 0 0:0 0
13. TRI Třinec 0 0:0 0
14. VIT Vítkovice 0 0:0 0
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost dnes

Dorost se v Plzni neprosadil

Těžká zkouška čekala na litvínovské dorostence, ti totiž zamířili na západ Čech do Plzně, která zatím nepoznala hořkost porážky.
Více >
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
×
Odehrané 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov