Zápas - mládež 27.02.2014
Autor: Martin Stříbrný

Mladší dorost: Litvínovští urvali body v samotném závěru zápasu

Reportáž

Foto Reportáž
L i t v í n o v - Domácí se ve 31. kole ELIOD extraligy mladšího dorostu utkali s Pískem. V dnešním utkání měli navrch domácí, kteří rozhodli, ovšem až v samotném závěru. Góly za domácí v tomto utkání nastříleli Urbánek, Vébr a Helt.
27.2.2014, ELIOD extraliga mladšího dorostu 2013/14
ZS Ivana Hlinky
3:1
1:0, 0:1, 2:0

Litvínov

Kožnar – Kučera, Pleva, Cikánek, Kubeš, Macháč – Urbánek, Vacín, Helt, Vébr, Vopat, Myšák, Drašar, Pavlíček, Pech, Kordule.

Písek

Hauser – Hora, Linhart, Novotný, Kozák, Řehoř, Roman Rákosník, Robin Rákosník, Koc – Šebesta, Káník, Strnad, Šergl, Schwamberger, Váňa, Šubrt, Hakl, Matiášek, Pecka, Duchoň.
Branky a nahrávky: 7. Helt (Pech), 55. Vébr (Helt, Urbánek), 56. Urbánek (Kučera, Vébr) – 35. Váňa (Schwamberger, Šergl). Rozhodčí: Barna - Temr, Majerčin. Vyloučení: 6:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 124. Střely na branku: 42:24. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1.

V první třetině byly šance na obou stranách. Jednu z prvních šancí dokázal v 7. minutě využít Filip Helt , který z mezikruží vymetl pavučinky hostující brány. V 16. minutě měl dobrou šanci domácí Pavel Kordule, který Myšákovo nahození tečoval pouze do tyče. Toto byla poslední velká šance první třetiny.

Ve druhé třetině se iniciativy ujali domácí. Velké šance byly ovšem na obou stranách. Velká šance hostujících přišla ve 35. minutě, když zavezl puk před Kožnara Schwamberger, přihrál na kruh volnému Ondřeji Váňovi , který trefil puk přesně nad Kožnarovo rameno. Ve 37. minutě se v oslabení do úniku dostal Šergl, ale Kožnara nepřekonal. Hosté se sice dožadovali gólu, ale verdikt rozhodčích byl zřejmý.

Ve třetí třetině se rozhodlo o vítězi utkání. Třetina byla vyrovnaná, oba týmy si dokázaly připravit slibné šance, ale ani jeden z týmů jich nedokázal využít. Když se zdálo, že zápas půjde do prodloužení, rozhodl v 55. minutě Zdeněk Vébr , který se dostal k odraženému puku a propálil vše, co mu stálo v cestě. Další gól přidali domácí o minutu později. V přesilové hře se prosadil Štěpán Urbánek , který svou střelu ještě s pomocí tyčky dostal za Hauserova záda.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >