Zápas - mládež 02.03.2014
Autor: Lucie Štěrbová, Ondřej Vlk

Junioři: Litvínov Spartě nedal ani gól a prohrál 0:3

Reportáž

Foto Reportáž
P r a h a - V 6. kole nadstavbové části NOEN extraligy juniorů odjel Litvínov k dalšímu utkání na ledě soupeře, tentokrát zavítal na led Sparty Praha. Vyrovnané utkání rozhodla dvouminutovka ve druhé třetině, kde chemici inkasovali dvě branky. Sparta v závěrečné třetině ještě přidala další gól a ofenzíva Litvínova se za celé utkání ani jednou neprosadila. Litvínov tak prohrává druhé venkovní utkání v řadě a další duel je čeká proti Vítkovicím v pondělí.
1.3.2014, NOEN extraliga juniorů 2013/14
Tipsport aréna
3:0
0:0, 2:0, 1:0

Sparta

Neužil – Mikliš, Skřivánek, Vokurka, Bílek (C), Slavíček (A), Březina, Vacek – Augustin, Arnošt (A), Soumelidis, Brzobohatý, Chlapík, Budiak, Černoch, Brém, Krudenc.

Litvínov

Soukup – Šesták, Baránek, Fučík (A), Strejček, Cvrk, Kokeš, Šefl – Řehoř, Trübenekr, Zdeněk, Weitz, Ujfaluši, Mical, Řezníček, Čeřovský, Sýkora, Šimeček, Válek (C), Štěpka.
Branky a nahrávky: 21. Chlapík (Bílek, Brzobohatý), 23. Brzobohatý (Soumelidis, Arnošt), 54. Chlapík (Soumelidis, Černoch). Rozhodčí: Souček – Lhotský, Svoboda. Vyloučení: 4:4. Využití: 2:0. Střely na branku: 25:36. Průběh utkání: 3:0.

Sparťanská juniorka přidala na své konto další výhru, když v šestém kole skupiny o postup do play off porazila Litvínov. V první třetině se sparťanům nepodařilo – i přes to, že v jejím průběhu hráli tři přesilové hry – vstřelit branku. Gólově se neprosadil ale ani soupeř.

První branka zápasu nicméně padla záhy po startu druhé třetiny. Sparťanům se podařilo využít konec přesilové hry z první třetiny. Do vedení poslal Spartu ve 21. minutě Filip Chlapík, nejmladší hráč týmu. A o další dvě minuty později bylo ještě veseleji. Na 2:0 zvýšil Patrick Brzobohatý. V druhé části další branka nepadla.

V polovině třetí dvacetiminutovky Sparta ustála minutové dvojnásobné oslabení a svou výhru pojistila v 54. minutě. Druhou přesilovku v zápase využil Filip Chlapík, pro kterého to byl zároveň druhý gól v utkání.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov