Zápas - mládež 11.10.2014
Autor: Ondřej Vlk

SDO: Ani hattrick Reichela na body nestačil, Litvínov prohrál na Kladně 4:5

Reportáž

Foto Ohlasy Reportáž
K l a d n o – Ve 12. kole extraligy staršího dorostu zavítal Litvínov na led kladenských rytířů. Černožlutí nevstoupili do utkání dobře v úvodu utkání prohrávali už 0:2, ale v závěru periody dokázali korigovat. Litvínov se v utkání dostal dokonce do vedení, ale na body to nakonec nestačilo, Kladno předvedlo ve třetí třetině obrat a získalo všechny tři body. Hattrickem se v utkání blýskl Kristian Reichel.
12. kolo, 11.10.2014, RAKO extraliga staršího dorostu 2014/15
ČEZ Stadion
5:4
2:1, 1:2, 2:1

Kladno

M. Jiroušek – Havelka, Malý, Veber, Chládek, Smrž – Řepka, Sagan, Patyk, Okegawa, Kalaj, Keszi, Janeček, Hrabík, Borkovec, Bláha, Čečetka, Kubík.

Litvínov

Sklíba – Balász, Brejžek, Macháč, Šíp, Kučera, Brzek – Klika, Chmelař, Leitner, Drašar, Jícha, Bečvář, Havelka, Reichel, Helt
Branky a nahrávky: 6. Keszi (Patyk, Čečetka), 8. Chládek (Borkovec, Havelka), 27. Hrabík (Kubík), 46. Keszi (Patyk), 50. Patyk (Keszi) – 18. Reichel, 30. Reichel (Kučera), 40. Klika (Šíp), 41. Reichel. Rozhodčí: Nepomucký – Marek, Müller. Vyloučení: 7:4. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 38:30. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:3, 3:4, 4:4, 5:4.
Reportáž není k dispozici.

Ohlasy

Kladno
Petr Kasík (Kladno): Samozřejmě jsme rádi, že máme vítězství za tři body. Kluci bojovali, hráli dobře. Bohužel ze čtyř inkasovaných gólů byly tři po našich velkých individuálních chybách. To k hokeji ale patři, a tak to je. Jsme rádi, že mužstvo ukázalo jakou má sílu. Nevzdalo to a za nepříznivého stavu bojovalo, a nakonec vyhrálo za tři body.
Litvínov
Radim Skuhrovec (Litvínov): Dnešní utkání se pro nás nevyvíjelo vůbec zle, dokonce se nám povedlo jít do vedení ve třetí třetině. Bohužel jsme si v podstatě dali zase dva góly sami. Říkáme si to pořád, že v téhle soutěži není mančaft, který by nás vyloženě porazil, ale my prostě nakonec vždycky vytvoříme nějaké chyby a nakonec se porazíme sami. Budeme muset na tom určitě zapracovat.
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >