Zápas - mládež 21.11.2014
Autor: Ondřej Vlk

SDO: Chomutov využil pět přesilovek, Litvínov prohrál 1:5

Reportáž

Foto Reportáž
L i t v í n o v - Ve 23. kole extraligy staršího dorostu nestačili chemici na svém ledě na Chomutov. Litvínov po dobré první třetině nedokázal využít svých šancí a hosté trestali v přesilovkách. Piráti dokázali využít hned pět početních výhod a Litvínov pouze jedinou. Chemici tak prohráli 1:5.
23. kolo, 21.11.2014, RAKO extraliga staršího dorostu 2014/15
ZS Ivana Hlinky - spodní plocha
1:5
0:0, 1:3, 0:2

Litvínov

Sklíba – Brejžek, Najman, Šíp, Kučera, Urbánek, Brzek, Březák, Klika, Chmelař, Vébr, Drašar, Jícha, Reichel, Havelka, Leitner, Bárdoš, Bečvář.

Chomutov

Strejc – Lidák, Hlaváček, Dvořák, Běhula, Novák D., Bukač, Novák A., Hajič, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, Palička, Svoboda, Rindoš, Hřebíček, Dejmek, Rohla, Šilar, Svoboda, Adámek.
Branky a nahrávky: 30. Brejžek (Brzek) – 28. Polák (Novák D., Lyszczarczyk), 33. Svoboda (Rohla), 40. Rohla, 56. Lyszczarczyk (Novák A.), 57. Novák A. (Lyszczarczyk, Polák). Rozhodčí: Krob – Folk, Ševic. Vyloučení: 10:10, navíc Reichel (LIT) 10 min. OT a Rohla 25 min. TH. Využití: 1:5. V oslabení: 0:0. Diváci: 101. Střely na branku: 32:33. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:5.

Litvínovu se pomalu vzdaluje postup přímo do A - skupiny o playoff. Chemici tak potřebovali nutně vyhrát a v případě výhry se mohli dostat na dostřel soupeřům. Do Litvínova přijel Chomutov a Litvínovu se nedařilo v koncovce. První třetinu měli domácí převahu, ale několikrát ztroskotali na výborně chytajícím Strejcovi. V 7. minutě první třetiny se hra ně několik minut přerušila, když Martin Havelka vysklil s jedním z hostujících hráčů tvrzené sklo. Po bezbrankové první třetině, tak mohli být hosté spokojení.

Druhá třetina byla opět bohatá na šance, ale nejdříve využil přesilovku chomutovský Tom Polák . Vzápětí využili přesilovku i domácí zásluhou Martina Brejžka. Ve 33. minutě využil další přesilovku Matyáš Svoboda . Litvínov to nevzdával, ale doplácel na vlastní produktivitu. Ve 40. minutě využili chomutovští již třetí přesilovku a na 3:1 zvýšil Roman Rohla.

Třetí perioda se opět nesla v duchu využitých přesilovek. Domácí nemohli nalézt recept na brankaře Strejce a Chomutov v přesilovkách trestal. V 56. minutě využil čtvrtou přesilovku Alan Lyszczarczyk a v 57. minutě zužitkoval už pátou početní výhodu Adam Novák. Chemici tak prohráli 1:5.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >