Zápasy - Junioři 22.09.2018
Autor: Vladislav Kollert

JUN: Bartoš neuvěřitelnými pěti góly vystřílel juniorům čtyři body

Reportáž

Foto Reportáž
Litvínovská juniorka si z Kladna přiváží čtyři body! Za vypíchnutí stojí výkon Daniela Bartoše, který vstřelil hned pět branek.
22.9.2018, DHL Extraliga juniorů
ČEZ Stadion
2:5
0:0, 1:4, 1:1 - 0:1

Kladno

Novotný (Jiroušek) – Kvapil, Staněk, Volráb, Šmatlák, Flachs, Zíka, Funk, Veber – Hašek, Bernat, Bláha, Husarik, Rendla, Filip, Štrombach, Čermák, Sachr

Litvínov

Zelenka (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Havlík – Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek, Svoboda
Branky a nahrávky: 26. Bernat (Husarik), 53. Filip (Bláha) – 21. Bartoš (Bártek, Jouza), 31. Bartoš (Kysela, Havlík), 33. Bartoš (Jouza, Baláž), 37. Bartoš (Fišer), 60. Dufek (Svoboda), 62. Bartoš (Bártek) Rozhodčí: Vojtěchovský - Kotlík, Coubal Vyloučení: 5:11 Využití: 1:1 V oslabení: 0:0 Diváci: 90 Střely na branku: 48:41 (12:12, 16:15, 19:11 - 1:2) Průběh utkání: 0:0, 1:4, 1:1 - 0:1

Litvínovská juniorka zamířila v neděli dopoledne do nedalekého Kladna, kde jí čekal šestý zápas letošního ročníku juniorské DHL extraligy.

Po první bezbrankové třetině, která příliš hokejové radosti nepřinesla, se nicméně pytel s góly pořádně roztrhl. Hostující celek poslal do vedení po 58 sekundách druhé části kapitán Bartoš, radost však netrvala dlouho a Kladno zásluhou Bernata vyrovnalo. Hlavní roli však na sebe opět převzal muž s "céčkem" na hrudi a dalšími třemi góly ze své hokejky vyslal Litvínov vstříc třem bodům.

Ačkoliv se Kladnu ještě podařilo během posledního dějství snížit na 2:4 díky přesné trefě Filipa, vítězství černožlutého celku definitivně stvrdil minutu před koncem utkání Dufek. V následném prodloužení pak nerozhodl nikdo jiný, než kapitán Bartoš a litvínovská juniorka si tak z Kladna odváží všechny čtyři dostupné body.

Černožlutému celku tak po šesti kolech patří druhá příčka tabulky, hned po juniorském výběru Plzně. Další zápas na programu je ve čtvrtek, kdy na stadion Ivana Hlinky zamíří právě lídr DHL extraligy. 
PŘ5
:
Statistiky
Brankáři
Tabulka
# Tým Z B
1. HC DYNAMO PARDUBICE 28 62
2. HC ŠKODA PLZEŇ 28 52
3. Berani Zlín 28 43
4. HC Litvínov 28 41
5. HC Olomouc 28 40
6. Mountfield HK, a.s. 28 39
7. HC Motor České Budějovice 28 30
8. HC ZUBR Přerov 28 29
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >