Zápasy - Junioři 24.01.2020
Autor: Ondřej Mach

Dlouhá série je u konce, junioři přemohli Jihlavu po nájezdech

Reportáž

Foto Reportáž
J i h l a v a - Po pěti porážkách se vítězného zápasu dočkali junioři Litvínova. Proti Jihlavě se ujali vedení v první třetině, domácí ale osm minut před koncem dokonali obrat. Napínavý duel poslal do prodloužení Stehlík a chemici nakonec slaví výhru po samostatných nájezdech. Šestý letošní start a 24 úspěšných zákroků zapsal brankář Ondřej Zelenka.
24.1.2020, turnaj O Pohár DHL
Jihlava
2:3sn
0:1, 1:0, 1:1 - 0:0

Jihlava

Maláč (Chaloupek) – Rašín, Smolko, Piskač, Grauer, Trávník, Macek – Barák, Juda, Čermák, Pětník, Krajíček, Brož, Zadražil, Melenovský, Polodna

Litvínov

Zelenka (Zajíček) – Kroupa, Bártek, Baláž, Háva, Kitzberger, Kadár – Berka, Jindra, Stehlík, Jouza, Bartoš, Kysela, Skuhrovec, Vopat, Fišer, Limanovský, Dufek, Šarlinger

Branky a nahrávky

37. Brož (Juda, Piskač), 53. Čermák (Barák)
5. Limanovský (Dufek), 56. Stehlík (Jindra), rozh. náj. Jindra

Statistiky

Rozhodčí:
Vrba – Polák, Rampír
Vyloučení:

5:6

Využití:

1:0

V oslabení:

0:1

Diváci:

82

Střely na bránu:

26:33

Průběh zápasu:

0:1, 2:1, 2:2

Litvínov v Jihlavě začal dobře, už v páté minutě se dostal do vedení zásluhou Prokopa Limanovského. Asistenci u jeho čtvrté branky v probíhajícím ročníku si připsal kapitán Dufek. První dvacetiminutovka už další zásah nepřinesla, fanoušci si na něj museli počkat až do druhé třetiny. I v té se však skóre dlouho neměnilo, a to ani přes několik vyloučení. 

Dukla dokázala srovnat až v dvojnásobné početní výhodě po faulech Baláže a Stehlíka. Autorem vyrovnávacího gólu se stal Vladimír Brož, jenž letos nastoupil i za jihlavský A-tým. Stejný hráč byl ještě na konci prostředního dějství vyloučen, chemici ale z přesilové hry branku nevytěžili. Závěrečná část hry se nadále nesla v trendu častého vylučování, poté se však podruhé trefili domácí. 

Na konci akce byl tentokrát Patrik Čermák, který Jihlavu poslal osm minut před koncem do vedení. Hosté si následně situaci zkomplikovali dalším trestem, v početní nevýhodě se však paradoxně prosadili. V čase 55:10 zařídil smírný stav Lukáš Stehlík, nahrávku zaznamenal nejproduktivnější hráč Litvínova Jindra. 

Šedesát minut hry vítěze neurčilo, ani po nastaveném čase o něm však nebylo jasno. Došlo tak na nájezdovou loterii, v níž na hostující straně skórovali Jindra se Stehlíkem a získali pro černožluté druhý bod. 
PŘ5
:
Statistiky
Brankáři
Tabulka
# Tým Z B
1. HC DYNAMO PARDUBICE 28 62
2. HC ŠKODA PLZEŇ 28 52
3. Berani Zlín 28 43
4. HC Litvínov 28 41
5. HC Olomouc 28 40
6. Mountfield HK, a.s. 28 39
7. HC Motor České Budějovice 28 30
8. HC ZUBR Přerov 28 29
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov