Zápasy - Junioři 15.02.2020
Autor: Ondřej Mach

Další juniorská ztráta, Litvínov na Kladně prohrál 1:2

Reportáž

Foto Reportáž
K l a d n o - Litvínovští junioři na čtvrteční výhru nad Slavií nenavážou. Rytíři na domácím ledě budovali svůj náskok v průběhu prvních čtyřiceti minut, snížení Ondřeje Baláže z posledního dějství už přišlo pozdě. V rámci DHL Superpoháru tak chemici končí potřetí ze čtyř zápasů bez bodů.
15.2.2020, DHL Superpohár
Kladno
2:1
1:0, 1:0, 0:1

Kladno

Novotný (Burda) – Staněk, Šmatlák, Zíka (A), Funk, Ticháček, Volrán, Zich – Klíma, Šimek, Hašek (C), Sachr, Nagy, Rendla, Čermák, Šapovaliv, Chrenka

Litvínov

Zajíček (Zelenka) – Bártek, Kadár, Baláž, Kroupa, Jonák, Háva – Skuhrovec, Berka, Kysela (A), Vopat, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Dufek (C)

Branky a nahrávky

6. Šimek (Hašek), 23. Klíma (Ticháček, Hašek)
54. Baláž

Statistiky

Rozhodčí:
Sýkora – Ondráček, Hradil
Vyloučení:

4:5

Využití:

0:0

V oslabení:

0:0

Diváci:

100

Střely na bránu:

25:18

Průběh zápasu:

2:0, 2:1

Po dvou minutách hry se nechal vyloučit hostující Bartoš a Litvínov se musel bránit ve čtyřech. Rytíři sice přesilovou hru nezužitkovali, o chvíli později už ale vedli. Skóre v šesté minutě otevřel Filip Šimek, asistoval mu Hašek. Trend vylučování pokračoval i ve zbytku třetiny: zatímco Kladno hrálo hned tři další přesilovky, tak chemici měli k dispozici početní výhodu jen jednou. 

Během první přestávky jako kdyby trenéři promluvili hráčům do duše, za celých dvacet minut totiž nebyl udělen jediný trest. Další branka tudíž padla za rovnovážného stavu hráčů na ledě, jejím autorem byl kladenský Rudolf Klíma. Domácí si tak po čtyřiceti minutách odnesli do šatny dvoubrankový náskok. 

Černožlutí měli dvacet minut na to, aby smazali manko, hned v úvodu třetího dějství ale znovu zaplatili za svoji nedisciplinovanost. Následně nevyužili hned tři přesilové hry, snížení se přesto dočkali v čase 53:44. Novotného překonal obránce reprezentační osmnáctky Ondřej Baláž, hostím se však už srovnat nepodařilo. 
PŘ5
:
Statistiky
Brankáři
Související články
Preview - Junioři 14.02.2020

Získají junioři další body? V sobotu vyrazí do Kladna

Tabulka
# Tým Z B
1. HC DYNAMO PARDUBICE 28 62
2. HC ŠKODA PLZEŇ 28 52
3. Berani Zlín 28 43
4. HC Litvínov 28 41
5. HC Olomouc 28 40
6. Mountfield HK, a.s. 28 39
7. HC Motor České Budějovice 28 30
8. HC ZUBR Přerov 28 29
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >