Zápasy - Junioři 08.10.2020
Autor: Ondřej Mach

Návrat na led bodově nevyšel, junioři podlehli Energii 2:3

Reportáž

Foto Reportáž
K a r l o v y V a r y - Litvínovští junioři po dlouhé pauze odehráli další utkání, ve čtvrtek venku nestačili na Karlovy Vary. Západočeši si v průběhu čtyřiceti minut vybudovali komfortní náskok, který už chemici nedokázali stáhnout. Na hostující straně se mezi střelce zapsali Marek Berka a David Jindra.
8.10.2020, Juniorská liga akademií 2020/21
Karlovy Vary
3:2
1:0, 2:0, 0:2

Energie KV

Maleček – Bulka, Stejskal, Benda, Krajčík, Pohanka, Vogel, Cestr, Blengino – Adámek (A), Novotný (C), Rozhon, Kupčo, Rymon (A), Bačo, Seidler, Sapoušek, Šmajda, Remeš

Litvínov

Zajíček – Hocelík, Baláž, Háva, Dej, Kadár, Kroupa – Jindra, Skuhrovec, Stehlík (C), Berka, Kysela, Slavík, Limanovský, Bartoš (A), Jouza (A), Iljuk, Čech, Brouček

Branky a nahrávky

1. Novotný (Adámek, Rozhon), 26. Rymon (Bulka, Stejskal), 40. Sapoušek (Kupčo, Rymon)
51. Berka (Jindra), 58. Jindra (Stehlík, Baláž)

Statistiky

Rozhodčí:
Zubzanda – Juránek, Baxa
Vyloučení:

3:2

Využití:

0:1

V oslabení:

0:0

Diváci:

0

Střely na bránu:

31:33

Průběh zápasu:

3:0, 3:2

Domácí zažili raketový vstup do utkání, už po jedenácti vteřinách hry se po spolupráci s Adámkem a Rozhonem prosadil David Novotný. Na jeho trefu navázal v prostředním dějství Dominik Rymon, Energie pak ve druhé třetině měla ještě dvě přesilové hry. Tým z lázeňského města se prosadil až po skončení té druhé, na 3:0 zvyšoval Robin Sapoušek

Stíhací jízda chemiků začala v posledních deseti minutách. Odstartoval ji Marek Berka, jemuž se povedlo zužitkovat nahrávku Jindry. Domácí si následně situaci zkomplikovali sérií vyloučení a Litvínovu se v početní převaze podařilo snížit, tentokrát se role střelce ujal David Jindra. Jenže ani závěrečný tlak už na body nestačil, černožlutí v Karlových Varech padli 2:3. 

PŘ5
:
Statistiky
Brankáři
Tabulka
# Tým Z B
1. HC DYNAMO PARDUBICE 28 62
2. HC ŠKODA PLZEŇ 28 52
3. Berani Zlín 28 43
4. HC Litvínov 28 41
5. HC Olomouc 28 40
6. Mountfield HK, a.s. 28 39
7. HC Motor České Budějovice 28 30
8. HC ZUBR Přerov 28 29
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >