Klub 01.08.2024
Autor: Vladislav Kollert

A-tým zahájil druhou fázi letní přípravy na ledové ploše

Litvínovský A-tým se v dopoledních hodinách prvního srpnového dne sešel na ledové ploše Zimního stadionu Ivana Hlinky ke společnému tréninku v rámci zahájení druhé části letní přípravy na nadcházející extraligový ročník. V první části měla hráče na starosti trenérka bruslení Petra Lehká, poté otěže převzal trenérský štáb kolem Karla Mlejnka.

Tréninku se zúčastnil kompletní A-tým včetně nových posil Filipa Sandberga, Maxima Čajkoviče, Matěje Pekaře, Františka Gajdoše a Adama Poláška. Pevně věřím tomu, že tým bude pracovat s velkou pokorou a bude pracovat tak, abychom byli nepříjemným soupeřem pro všechny," říkal litvínovský lodivod po první tréninkové jednotce. Loňská sezóna je dávno pryč, už je to historie. Teď stojíme na prahu něčeho nového a chceme to uchopit za správný konec hned od začátku," dodává.

Aktuální kádr HC VERVA Litvínov:

Brankáři: Matej Tomek, Šimon Zajíček.

Obránci: Marek Baránek, Kevin Czuczman, Kristaps Zile, Ondřej Baláž, František Gajdoš, Adam Polášek, Denis Zeman.

Útočníci: Maxim Čajkovič, Michal Gut, Martin Havelka, Nicolas Hlava, Josef Jícha, Ondřej Jurčík, David Kaše, Ondřej Kaše, Petr Koblasa, Matěj Maštalířský, Matěj Pekař, Filip Sandberg, Matúš Sukeľ, Pawel Zygmunt

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >