A-tým 03.05.2021
Autor: Ondřej Vlk

A-tým zahájil letní přípravu

Verva zahájila v pondělí 3. května letní přípravu na novou sezónu.

Nekompletní kádr A-týmu odstartoval přípravu na extraligový ročník 2021/2022. Na tréninku se objevilo devatenáct hráčů širšího kádru. V přípravě se z nových tváří objevil Petr Straka, Michal Gut a Denis Zeman. Matúš Sukeľ si plní reprezentační povinnosti. S národním týmem Slovenska se připravoval i brankář Denis Godla, který se k týmu připojí později. Individuální přípravu mají útočníci Tomáš Pospíšil, Andrej Kudrna, obránci Aaron Irving a Uvis Janis Balinskis. Po operaci se zotavuje forvard Patrik Zdráhal. S týmem trénují i útočníci František Lukeš s Pawlem Zygmuntem, kteří jednají o nových smlouvách.

Fotogalerie

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov