Preview A-tým 28.11.2022
Autor: Daniel Tichý

Další domácí utkání je tu. Verva přivítá Plzeň

L i t v í n o v - V utkání čtyřiadvacátého kola přivítá Litvínov na svém ledě Plzeň. Chemici prohráli v posledních dvou utkáních, podaří se družině trenéra Karla Mlejnka naskočit na vítěznou vlnu? Utkání startuje 29.11. od 17:30 hod a vstupenky jsou k dispozici v nejlevnější cenové kategorii.

HC Verva Litvínov

Verva se momentálně nachází na dvanáctém místě extraligové tabulky se ziskem 25 bodů. Stejně bodů mají také třinácté České Budějovice a poslední Kladno. Litvínov nezvládl poslední dvě utkání, které měl obě dobře rozehrané. Nejdříve domácí zápas s Třincem, ve kterém žlutočerní vedli po brance Estephana, ale Oceláři dokázali proměněnými přesilovkami utkání vyrovnat a dokráčet si pro výhru 1:2 po prodloužení. V posledním zápase Litvínov absolutně nezvládl třetí třetinu proti Mladé Boleslavi. Verva po první periodě vedla už 3:0, po druhé to bylo 4:2, ale mladoboleslavští čtyřmi trefami ve třetí části otočili vývoj a získali tři body. "Měli jsme pět vyloučených hráčů na útočné polovině. K tomu nevím, co dodat. Takový zápas se pak asi nedá úplně ukopat," mrzelo po nedělním zápase hlavního trenéra Karla Mlejnka. 

Tabulce produktivity vládne stále Giorgio Estephan s 20 body za 7 branek a 13 asistencí. Stejnou bilanci má také Šimon Stránský, ten ale odehrál o 2 zápasy více. Nejlepším střelcem chemiků je s 11 brankami Andrej Kudrna, který v neděli odehrál svůj jubilejní 400. zápas v nejvyšší české soutěži. Více se o dosažení tohoto milníku dočtete v samostatném článku.

HC Škoda Plzeň

Západočeši okupují sedmé místo tabulky, když si připsali 32 bodů. Hosté dokázali v posledních dvou zápasech v roli outsidera porazit těžké soupeře. Nejdříve vyloupili Hradec Králové, kde zvítězili v poměru 4:1. Velkou zásluhu na tom měl útočník Petr Kodýtek, který si připsal tři asistence. V posledním utkání přivítala Plzeň na svém ledě Třinec a dokázala zvítězit 2:1. Vítěznou brankou se v čase 46:08 blýskl Filip Suchý. Nejproduktivnějším hráčem v plzeňském týmu je už výše zmiňovaný Petr Kodýtek, ten získal 21, když vstřelil 8 branek a k tomu přidal 13 gólových přihrávek.

Poslední vzájemné utkání

Poprvé v této sezóně se oba týmy střetly 16. října v rámci 11. extraligového kola. Skóre utkání tehdy otevřel Patrik Demel, domácí ale dvakrát udeřili v posledních minutách první a druhé třetiny, což jim pomohlo otočili stav na konečných 4:3.

Vstupné v nejlevnější cenové kategorii

Úterní utkání s Plzní bylo zařazeno do III. a tedy nejlevnější cenové kategorie. Na hokej se tak na stání dostanete už za 120 Kč! Sezení potom vyjde na 200 Kč, případně 250 Kč. Vstupenky můžete zakoupit pohodlně a bez čekání online, nebo se stavte od 15:30 na pokladně před zápasem. 

Pokud jste nestihli donést sladkosti do mikulášské sbírky našeho fanklubu během pátečního utkání s Třincem, můžete tak učinit ještě před úterním zápasem. Stačí dobroty donést do Vervashopu, kde je připravena sběrná krabice. 

Přijďte nás podpořit a vytvořit vítěznou atmosféru!

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov