Preview - Dorost 10.09.2021
Autor: Šimon Kadeřávek

Druhé kolo a znovu na domácím ledě. Dorostenci přivítají Plzeň

Během druhého zářijového víkendu čeká mladé chemiky další soutěžní utkání. Pokud vše půjde bez problémů měli by litvínovští mladící změřit síly s favorizovanou Plzní. Zatímco Severočeši v úvodním duelu padli, indiáni zaznamenali vysokou výhru.

Pod Krušnými horami se skóre měnilo už v 5. minutě, protože za Mladou Boleslav pálil přesně Gron. Druhý kotouč za Kokhaninova záda propasíroval Vlasák. Domácí ale doufali, že prohru odvrátí, což se jim málem podařilo. V závěru druhého dějství se prosadil Tůma, dvě minuty před koncem zápasu zdramatizoval úvodní klání Dudáček.

Zápas nakonec došel až do samostatných nájezdů, protože v prodloužení nedokázal ani jeden z týmů skórovat. Zhruba stovka fanoušků sledovala, jak Severočeši proměnili první dva pokusy, zatímco mladoboleslavští své šance pálili. Misky vah se ale proměnily v polovině nájezdů a nakonec měli důvod k úsměvu hosté. Zlom nastal v šesté sérii, kdy se nezadařilo domácím, naproti tomu se radoval Steklý. Litvínov úvodní zápas s Mladou Boleslaví nezvládl a prohrál 2:3.

Plzeňská exhibice

V plzeňském případě zavítala do Logspeed CZ arény Hvězda Praha. Otloukánek se však držel, pověstné kouzlo odčaroval v 15. minutě Bílek. Opatrný hokej přetrvával až do poloviny zápasu, kdy se trefil Kučera. Následovaly dvě rychlé branky, což nakonec odnesl brankář Hvězdy a do závěrečné dvacetiminutovky nastoupil Zavoral.

Ani změna mezi třemi tyčemi ale nepomohla a Plzeň si dokráčela pro pohodovou výhru. Bílek totiž přidal další dva zásahy a korunoval svůj výkon hattrickem. Indiáni nakonec zvítězili 6:0.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov