Konto našeho srdce 17.08.2021
Autor: L. Weber, O. Vlk

Fanoušek Pavel Čulík podpořil společně s Kontem našeho srdce pětiletého Honzíka

V rámci charitativního projektu Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov jsme se rozhodli pomoci pětiletému Honzíku Škrochovi z Velemyšlevsi.

Honzík potřebuje odbornou péči, fyzioterapii a speciální sedačku. Částkou 8 000 Kč se nám rozhodl pomoci fanoušek Pavel Čulík ze Šumperska, který odeslal tyto finanční prostředky na transparentní účet Konta našeho srdce

Šek na částku 8 000 Kč převzali útočník Tomáš Pospíšil a marketingový ředitel Štěpán Reinberger. Děkujeme Pavlovi i vám všem, kteří přispíváte na charitativní účet a spolu s námi pomáháte tam, kde je třeba. 

Jedeme v tom spolu.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov