A-tým 06.12.2023
Autor: Vladislav Kollert

Hráči v nemocnicích rozdávali sladkosti pro děti z Mikulášské sbírky

Hráči A-týmu rozdali během úterý 5. prosince balíčky sladkostí z Mikulášské sbírky, které udělaly radost dětem na dětských odděleních v Mostě, Teplicích, Ústí nad Labem, Chomutově a Kadani.

Mikulášská sbírka probíhá každoročně s oficiálním fanklubem Vervy Ropáci on Tour a má za cíl udělat radost nemocným dětem, které období před Vánocemi tráví na pediatrických odděleních nemocnic v Ústeckém kraji. Sbírka proběhla během domácího utkání s Karlovými Vary, Energie se také podílela několika taškami. Sladkosti byly následně nabalíčkovány a odvezeny do zmíněných nemocnic.

Část sbírky podpořila také hráčská kabina, která dětem věnovala několik krabic sladkostí. Radim Šalda, Ondřej Jurčík, Marek Baránek, Denis Zeman a Ondřej Kaše poté balíčky rozvezli na dětská oddělení, kde je osobně dětem předali.

Děkujeme všem dárcům, kteří se sbírky zúčastnili a nemocným dětem přejeme brzké uzdravení.

Fotogalerie

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >