Tiskové zprávy 25.09.2023
Autor: Vladislav Kollert

Jan Strejček vypomůže Litoměřicím v rámci střídavých startů

Litvínovský obránce Jan Strejček vypomůže v nadcházejících utkáních prvoligovým Litoměřicím. Oba kluby se dohodly na střídavých startech.

Devětadvacetiletý obránce odehrál v letošní sezóně jediné utkání na ledě Pardubic. I proto vedení klubu sáhlo k možnosti střídavých startů. „Honza momentálně nefiguruje v první sedmičce obránců, chceme mu tak poskytnout dostatečný zápasový režim. V Litoměřicích by měl získat zápasovou kondici, aby byl připravený, až jeho šance v Litvínově přijde," říká sportovní manažer Litvínova Tomáš Vrábel.

Strejček prostředí v Litoměřicích dobře zná, v letech 2017-2020 zde odehrál přes stovku zápasů, v ročníku 2019/2020 nasbíral 20 bodů za 7 gólů a 13 asistencí. Kromě Litoměřic působil také v Jihlavě, v Sokolově a v Kadani.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >