Rozhovory 30.09.2022
Autor: Vladislav Kollert

Josh Wesley: Chci být součástí všech důležitých momentů

Obránce kanadsko-amerického původu Josh Wesley dorazil do Litvínova ve čtvrtek, v pátek se již připojil k týmu během dopoledního tréninku. Jaký je typ hráče a jak se těší na angažmá v Litvínově? Můžete si přečíst v našem rozhovoru.

Jak by ses popsal jako hráč?

Oboustranný obránce, fyzická hra. Rád jsem na ledě při každé příležitosti, chci být součástí důležitých momentů, přesilovek, oslabení. Prostě všude, kde bude potřeba a kde mě trenér bude chtít.

Jak se zrodil přestup do Litvínova a jak se na angažmá těšíš?

Těším se hodně. Pavel Hynek a můj agent byli v intenzivním kontaktu a jsem rád, že všechno dopadlo. Rád poznám nové kluky, zkusit si angažmá v nové zemi je také skvělá zkušenost. Nemohu být šťastnější. 

Jaká máš očekávání od české Extraligy a od českých hráčů?

Uvidíme, jak to půjde. Nemám nějaká konkrétní očekávání, chci jen hrát dobrý hokej a pomoci týmu co nejvíce.

Litvínov po sobě zanechal také velkou stopu v zámoří. Věděl jsi o něm již před přestupem?

Znám několik hráčů, kteří hráli proti mému tátovi. Těsně před přestupem jsem navíc koukal na dokument "Cheza je jen jedna", takže mi to hodně věcí objasnilo a nemůžu se dočkat, až se všechny věci stanou realitou.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov